SUPERLIGAQUIZZEN

Vi skal have kåret den uofficielle mester i superligahistorie. Derfor quizzer vi hver dag frem mod jul i én sæson. Går det skidt er det godt. Du donerer nemlig det antal kroner du har forkerte svar til Børns Vilkår. Det gøres via mobilepaynummer 1699QA. Der opdateres løbende med hvordan indsamlingen går. Afhængig af tilhørsforhold vil vi finde en meningsfuld præmie til den samlede vinder d. 25. december. Du deltager i den individuelle konkurrence ved at dele din donation i kommentarfeltet på twitterprofilen 817dk, hvor quizzen dagligt lægges op.

Har ingen relationer til Børns Vilkår, men formålet er valgt med udgangspunkt Børneavisens dygtige reporter, der til Statsministerens pressemøde d. 07-12-2020 spurgte ind til hvad der skulle ske med de børn, der skulle blive hjemme hos voldelige eller alkoholiske forældre i julen grundet de seneste Corona-restriktioner. Dette er et forsøg på at indsamle penge til dem, der kan hjælpe dem bedst.

Har du spørgsmål eller rettelser til quizzen eller indsamlingen er du meget velkommen til at kontakte mig på nielsenasserjon@gmail.com eller telefon: 40 38 87 50. Det gælder for i øvrigt også hvis du vil donere en præmie til vinderen 🙂 Knæk og bræk til alle deltagere.