Odense Kommune: Pæn, grøn græsplæne til OB-Vejle

Banen på Nature Energy Park har været genstand for en del kritik i 2021. En tidlig sæsonstart, kombineret med snevejr til to af OB’s fire hjemmekampe i februar, skabte dårlige forudsætninger for et grønt græstæppe til OB’s hjemmekampe i foråret.

I marts blev der tilgengæld kun spillet en enkelt superligakamp på Nature Energy Park, hvorfor der er grund til at tro på bedre baneforhold til fredagens superligakamp mellem OB og Vejle. Odense Kommune er ansvarlige for banen på Nature Energy Park, og chef for Fritid og Folkeoplysning i Odense Kommune, Rune Bille, er da også positiv forud for OB’s første hjemmekamp siden 14. marts.

– I forhold til banens standard i februar er vi nu oppe at køre igen. Vi er dog en lille smule bagud ift. at temperaturen ikke så høj som den plejer at være på denne tid af året, men det er blevet en pæn, grøn græsplæne.

En omdiskuteret græsplæne, der i øvrigt snart må lade livet.

– D. 24. maj hiver vi vækstlag og græsset af banen, og laver et nyt vækstlag og græsplæne, der står klar, når OB tager hul på den nye sæson i juli, udtaler Rune Bille til 817.

Det har blandt OB-fans været diskuteret hvorfor OB og Odense Kommune har valgt at gå med en regulær græsplæne og ikke en hybridbane, som man har set det andre steder i Superligaen.

– Stadion skal forhåbentlig renoveres indenfor en overskuelig fremtid, hvorfor det ville være dyrt at ødelægge en ny hybridbane, oplyser OB til 817.

Nature Energy Parks græs, eller mangel på samme, har været genstand for en del debat i 2021. Nu er der lysere tider på vej. Billedet er fra 2020. (foto: Græsekspert, Simon Voetmann).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *