OB-debutant om spillestil, tacklinger og drømme

I pokalkampen mod FC Midtjylland kunne OB’s akademi spiller, Jonathan Khemdee, debutere i det fynske midterforsvar. Trods 3-0 nederlaget, var der mange positive ord at hente for debutanten med de thailandske rødder.

– Jeg fik ros af både trænere og medspillere, der sagde tillykke med debuten. I OB får debutanter en lille tale fra træneren i omklædningsrummet, hvorefter holdkammeraterne klapper en af.  

Kan du prøve at sætte lidt ord på dig selv som spiller?

– Jeg er en hård spiller, der er duelstærk og rigtig god i hovedspillet. Det er faktisk mange af de ting vi lærer på akademiet.

Og netop din hårdhed fik flere iagttagere øjnene op for, da du i først halvleg gik ned i en to-fodstackling på Mikael Anderson. Hvordan oplevede du selv den tackling?

Det var som sagt en to-fodstackling, hvor jeg rammer bolden rent. Jeg får selvfølgelig et kort, hvis jeg ikke rammer bolden, men det gjorde jeg og jeg er rigtig tilfreds med tacklingen i dag.

Hvad er ambitionerne på den korte bane?

Det giver selvfølgelig mod på mere, men vores (red: U19-holdets) sæson går i gang næste uge, og det er det jeg tænker på. Jeg fokuserer på at arbejde hårdt hver eneste dag, og så tror jeg også nok at jeg skal komme med omkring superligaholdet fremover.

Og ambitionerne på den lidt længere bane?

– At nå så langt jeg kan. Drømmen er Premier League, så hvis jeg en dag kan få et skifte til Championsship vil det være et godt skridt.

Det vakte opsigt blandt flere, da Robin Østrøm tog bussen til en Superligakamp. Hvordan transporterer du dig fra Svendborg til Odense?

– Det er ikke så eksklusivt. Jeg tager både tog og bus, men ellers låner jeg oftest min farmors bil.

Nu har OB-fansene desværre ikke mulighed for at interagere med dig på stadion. Er der noget du gerne vil sige til dem?

– Jeg vil gerne takke dem for al støtten. Jeg har fået en masse fine ord og forskellige videoer på de sociale medier. Det har udelukkende været positivt og jeg blev meget glad for det.

Toårig kontrakt til Khemdee
OB skrev i sommeren 2020 en to-årig kontakt med den talentfulde midterforsvarer, Jonathan Khemdee (foto:ob.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *