AC Horsens-OB (nedtakt)

OB skulle på CASA Arena forsøge at gøre op med deres “jyde-kompleks”. I 15 forsøg har de ikke vundet en betydende kamp vest for Lillebælt. Sabbi var tilbage fra karantæne, men Hyllegaard holdt ham på bænken. begge hold skulle synes at jagte de tre point, men det var ikke til at se i en chancefattig første halvleg, hvor OB ikke havde et forsøg på mål.

Pluslisten

– Gav ingen store chancer væk

– Klogt og delvist succesfuldt med flere flade hjørnespark end normalt

– JJ viste fin form på den centrale midtbane

Minuslisten

– OB formåede ikke at komme frem til afslutninger

– Fik ikke sat Hyllegaard hurtighed i scene

– OB’s opspil i venstre fungerede ikke med en højrebenet venstre back

– Alt for statisk OB-spil, hvor der manglede offensive løb.

– Flere OB-spillere havde svært ved at vende med bold

Karakterer

Oliver Christensen 7

Den sidste skanse for OB kunne præstere sit tredje clean sheet i streg i superliga-regi. han blev ikke for alvor testet, da midtforsvaret afværgede det meste. Var dog sikker i sine indgreb i kampens afslutning og god verbalt.

Robin Østrøm 4

OB’s forsvarstalent kunne i følge helt op på den flotte kamp mod AGF. Det var mere op og ned. Specielt udfordret var han i opspillet, hvor han fik meget mere tid på bolden mod AGF. Flere simple afleveringer sejlede udover sidelinjen, hvilket er risikoen med en højrebenet mand på venstreback. Havde dog også gode aktioner. Men blev dog overmatchet i flere hovedstødsdueller. En jævn kamp på venstrebacken.

Jeppe Tverskov 7

Tverskov kom i vejen for det meste defensivt, mens han offensivt lykkedes med flere flade afleveringer gennem en befærdet midtbane. Flot kamp i midtforsvaret, hvor han oftest var første mand i OB’s opbyggende spil. Tog også ansvar med driblinger og forsøgte at gå med frem afslutningsvist.

Ryan Johnson Laursen 4

Flere dårlige indlæg og bolde i dybden til Hyllegaard. Rigtig disciplineret og vigtig clearing på et Horsens indlæg i begyndelsen af 2. halvleg. Fik kort efter et gult kort, da han lidt nemt røg på en stopfinte ved baglinje. Mindre god kamp, hvor han tillod indlæg for nemt.

Alexander Juel Andersen 4

Det meste foregik omkring Tverskov defensivt. De gange hvor AJA var med i duellerne, vandt han oftest i kampens indledning. Sluttede dog kampen dårligt af med et dumt frispark i Horsens-feltet på en OB-dødbold, frispark foran eget felt og tabt hovedstødsduel tæt under eget mål. Flere underlige clearinger.

Ayo Simon Okusun 4

OB slog størstedelen af deres hjørnespark fladt, hvorfor Okusun ikke blev iscenesat her. Var svag i pasningsspillet med flere fejlafleveringer til følge. Virke oftest fejlplaceret og lå for langt tilbage på banen, hvis man skulle tro Jakob Michelsens tilråb undervejs. Vinder dog stadig flere dueller i hoved og med fødder, men man bør kunne forvente sig mere af ham.

Jens Jakob Thomasen 7

Sammen med Jeppe Tverskov OB’s bedste markspiller. Forsøgte at vende spillet, aflevere gennem kæderne og komme til afslutninger. Flere gode afleveringer og kun en enkelt alvorlig fejlaflevering, hvilket man må tage med, når man prøver at slå de afgørende afleveringer. Hans medspillere tog dog få gode løb for ham, og dermed blev det hele meget statisk.

Troels Kløve 4

Svær kamp for Kløve, der også blev rykket rundt undervejs. Var faktisk bedst, da han fik et mere defensivt udgangspunkt som venstreback afslutningsvist. Men han mangler slutprodukt på mange af sine aktioner. Holder dog fanen højt på et uinspireret OB med sine utrættelige løb.

Mikkel Hyllegaard 2

Blev ikke iscenesat rigtigt, hvorfor han tit skulle op i ulige hovedstødsdueller. Tog flere gode løb, men fik bolden for yderligt. Var fysisk overmatchet i de fleste situationer, hvor Horsens-spillerne kom på kroppen af ham. Lidt skuffende at han ikke nåede til afslutning i kampen.

Issam Jebali 2

Startede som vanligt med at tage stort ansvar og søge ned i banen for bidrage til det opbyggende spil. Lykkedes også med enkelte ting i kampens begyndelse. Om det var træthed eller andet, skal være usagt, men i 2. halvleg faldt hans niveau drastisk. Afleveringer i ingenmandsland, mislykkede tæmninger og fysisk overmatchet.

Moses Opondo 2

Han satte meget få fødder rigtigt i det offensive spil. Havde svært ved at finde fodfæste og miste bolden når han vendte, lavede fejlafleveringer og bidrog ikke med noget af kvalitet på Horsens banehalvdel. Sjælendt lavt bundniveau hos OB’s sympatiske midtbanemand fra Uganda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *