OB om tildeling af trøjenummer 12 til Bashkim Kadrii

OB kunne i dag meddele at de havde hentet Bashkim Kadrii tilbage til den fynske Ådal. Udover glæden ved at se Bashkim Kadrii tilbage i de blå-hvide striber, vakte en detalje fleres opmærksomhed. Bashkim Kadrii har nemlig “lånt” trøje nummer 12. Et rygnummer der ikke har været anvendt i OB siden Andrew Tembo stoppede i klubben i 2006. Siden blev rygnummeret reserveret til OB’s 12. mand – OB-fansene.

OB’s officielle fanklub, De Stribede, kunne i forlængelse heraf meddele at de havde modtaget flere beskeder på baggrund af Kadriis tilbagevenden og tildeling af trøjenummer. Bestyrelsen i De Stribede skrev bl.a. således på fanklubbens facebook-side:

– Bestyrelsen i De Stribede er IKKE blevet spurgt eller orienteret omkring nr 12. Dertil skal dog siges at vi alle er rigtig glade for at Bashkim er tilbage i klubben og stolte over at han netop valgte vores klub. Ang. Nr 12 så ærger det os, at nummeret er “udlånt” indtil sommer, for hvornår er en spiller den rette til at bære netop det nummer? Det er der nok lige så mange meninger om som der er numre. Vi håber at Bashkim får sit ønske opfyldt omkring et lavt nr til sommer og vi igen kan få nr. 12 tilbage…

Meningerne er som skrevet mange og forskellige, når man tager et kig udover de sociale medier. De spænder fra skuffelse over at nummeret ikke var låst til at man som OB-fan ikke skal lægge for meget i det. Der kommer fortsat nye meninger til debatten om trøjenummer 12 i OB , hvorfor det ikke vil være meningsfuldt at prøve at opsummere den foreløbigt. Den foreløbige status er at holdningen blandt OB-fans og følgere ikke er entydig.

I et forsøg på at gøre OB-følgere en anelse klogere på baggrunden for det midlertidige udlåne af trøje nummer 12, tog vi en snak med kommunikationschef i OB, Rasmus Nejstgaard.

– Vi er rigtig glade for, at Bashkim er vendt hjem til Odense, og vi kan se rigtig mange positive kommentarer fra fans, som er vilde med at få ham tilbage i klubben. Da vi aftalte med Bashkim, at han skulle spille i trøje nummer 12, var Marco Lund endnu ikke skiftet, og der var således ingen ledige numre. Derfor blev videoen vinklet, så han får udleveret sit tøj fra et kendt ansigt i fanmiljøet, så han er klar til at gå i krig for OB. Det er også derfor, at han låner trøje nummer 12 i resten af den indeværende sæson – hvilket også er afstemt med vores fankoordinator på forhånd. Heldigvis ser vi rigtig mange rose denne vinkel, hvor fansene netop udlåner deres trøjenummer til den hjemvendte kriger.

Alle de positive fans der glæder sig til at se Bashkim Kadrii i kamp i OB-trøjen igen, må dog vente lidt endnu. Således forventer hovedpersonen ifølge Fyens Stiftstidende ikke at være med i OB’s pokalkamp mod FC Midtjylland på torsdag.

OB sælger Bashkim Kadrii
Bashkim Kadrii er snart klar til at lave mål for OB igen (foto: ob.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *