Hyllegaard om angrebskonkurrencen i OB

Der er kamp om angrebspladserne i Odense Boldklub i denne sæson. Foreløbigt har OB givet spilletid til fem centreforwards i superligasæsonen 20/21. Spilletiden og målene har efter de 15 første superligakampe fordelt sig således blandt OB-angriberne.

  • Sveinn Gudjhonsen 107 min pr. mål (1 mål på 107 min.)
  • Mikkel Hyllegaard 109 min pr. mål (2 mål på 217 min.)
  • Max Fenger 145 min pr. mål (1 mål på 145 min.)
  • Issam Jebali 247 min pr. mål (4 mål på 987 min.)
  • Mart Lieder – (0 mål på 94 min.)
  • Sander Svendsen – (0 mål på 6 min.)

Vi talte lidt med OB’ seneste målscorer Mikkel Hyllegaard om angrebskonkurrencen, samt egne forventninger til spilletid i foråret.

– Mine forventninger er at jeg kan komme ind i kampe som den mod FC Nordsjælland. Derudover så kunne jeg da også godt have forhåbninger om at starte inde i nogle kampe efterhånden. Jeg knokler på og så håber jeg på at startpladserne kommer på et tidspunkt.

817: I er allerede mange om de forreste pladser, og der går samtidig rygter om at OB også forhandler med Bashkim Kadrii. Hvordan ser du på konkurrencesituationen i OB lige nu?

– Lige på min position er der konkurrence nok, må man sige. Jeg ved ikke om vi er oppe på 6-7 angribere? Så lige på den post er vi dækket godt ind, vil jeg sige. Konkurrencen er selvfølgelig stor, men der er ikke så meget andet at gøre end at vise til træning at man gerne vil spille.

Mikkel Hyllegaard var en glad mand efter 2-0 scoringen mod FCN (foto: Asser Vittrup Nielsen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *