Spilforslag FCN-OB

FCN-OB. Straffespark dømt i kampen, JA. Odds 3,70 hos Danske Spil (1/5 units)

Det er to vidt forskellige mandskaber der står overfor hinanden på Right to Dream Park søndag. Et teknisk stærk hjemmehold mod et mere fysisk udehold. Det giver ofte nogle ulige match i henholdsvis det hurtige pasningsspil, samt hovedspillet. Hjemmeholdet er bedst til førstnævnte, mens udeholdet bær være bedst i sidstnævnte. I de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to mandskaber er der blevet dømt straffespark i to af dem. Omvendt har der ikke været mange straffespark for nogle af holdene i denne sæson. FCN har fået tildelt et enkelt, mens OB endnu har deres første til gode. OB har omvendt begået et enkelt straffespark, mens FCN har begået to i indeværende superligasæson. Omvendt kan det også være en medvirkende faktor til det pæne odds. For vi skal ikke længere tilbage end den foregående superligasæson for at finde en masse straffespark, der involverede de to hold. OB var således det hold i hele superligaen, der fik tildelt flest straffespark i 19/20 med 9 tildelte spark, mens FCN lå nr. 2 med 8 tildelte straffespark. FCN var ovenikøbet også det hold der begik flest straffespark i den foregående superligasæson (begiv 10), mens OB kun begik 3. De forskellige spillestile overfor to hold, der i den foregående sæson både fik og gav mange straffespark væk, giver god værdi i spillet. Kampen dømmes af Jens Maae, der har dømt straffespark i 2 ud af 7 kampe i denne sæson. Derudover er kampen vigtig for begge mandskaber, hvis de vil holde fast i chancen for at nå top 6. Begge kommer med et nederlag i bagagen og vil med stor sandsynlighed være top-motiverede for at gå all-in til kampen, hvilket vi håber kan udmønte sig i nogle drabelige dueller. Gerne i felterne. Hvis man er modig, kan man tage væddemålet “der scores på straffe i kampen” til odds 4,35. Her skal der dog gøres opmærksom på at Oliver Christensen har reddet det eneste straffespark OB har begået i denne sæson, mens Peter Vindahl i den anden ende, har reddet et ud af to begåede straffespark i denne sæson.

Samlet regnskab for 20/21-sæsonen i 817.dk’s oddsklub (efter 14 spil):

Tilbagebetalingprocent: + 1,23 %

817 opfordrer til ansvarligt spil og der er ingen garantier for gevinst. Så spil aldrig for mere end du har råd til at tabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *