OB-Lyngby (nedtakt)

OB mødte Lyngby i forårspræmien. Massivt snefald op til kampstart havde gjort baneforholdene vanskelige. OB stillede stillede op med et firmands-forsvar, men uden deres faste backer, Skjelvik og Johnson Laursen, der ikke var blevet klar. Derudover sad en helt klar Sander Svendsen uden for kamptruppen. Et rødt kort til Sabbi blev kampafgørende, og således måtte OB se sig slået af Lyngby, der dermed fik sæsonens første sejr.

Pluslisten

– Oliver Christensen fortsætter sit høje niveau

– Mikkel Hyllegaard med flere gode løb efter sit indhop

Minuslisten

– Lyngbys defensive spillere, var oftest OB’s offensive spillere fysisk overlegne

– OB gav for mange store chancer væk

– Skabte for få store chancer

– Flere dårlige dødbolde

Karakterer

Oliver Christensen 7

Efterårets mest stabile OB’er fortsatte sit høje niveau i forårets første kamp. Det var ikke forventet at han skulle få en nøglerolle på hjemmebane mod rækkens foreløbigt dårligste hold. Men med et koldblodigt udfald på en fri Jens Martin Gammelby, samt en hurtig refleks på et afrettet hovedstød, var han kraftigt medvirkende til at OB kunne gå til pausen med 0-0. Kunne måske have gjort mere ved målet, men svært at klandre ham for det. Syv med pil op og banens bedste OB’er.

Oliver Lund 4

Er altid garant for god fight, hvilket også var tilfældet i dagens kamp. Tog mange offensive løb, men nåede aldrig at bidrage med noget der blev rigtig farligt. Forsvarede OB’s venstre forsvarsside bedre end det, der blev præsteret i den højre.

Jeppe Tverskov 4

Mange flotte indgreb i form af brud og timede glidende tacklinger i første halvleg. Forsøgte at spille bolden langs jorden med skiftende held. En fin præstation før pausen, men falder gevaldigt i niveau efter pausen, hvor han satser for meget i enkelte situationer, og bl.a. ved afleveringen, der fører til Lyngbys føringsmål.

Kasper Larsen 2

Var lidt for afslappet i en situtation i første halvleg, hvor Jens Martin Gammelby løb i ryggen på ham og fik en stor chance, der nemt kunne have kostet et mål. Tog ikke ved lære af den fejl, hvilket kostede i anden halvleg, da han ikke fik færdiggjort sin forsvarsaktion, der førte til kampens enlige mål.

Alexander Juel Andersen 4

OB’s “nye” mand på højrebacken, der har budt sig til startopstillingen efter en længere skadespause i efteråret. Måtte trække et gult kort i første halvleg, da han endte på hælene i en Lyngby-omstilling. Bidrog ikke med meget offensivt, og blev taget ud efter 65 minutter efter en jævn præstation.

Janus Drachmann 4

Lagde et meget flot frispark til Ayo Simon Okusun, der burde have resulteret i en farligere afslutning. Lidt underlige dødboldsituationer der blev eksekveret efterfølgende og aldrig rigtig nåede i feltet. En indsats på det jævne.

Ayo Simon Okusun 4

Det lignede en kamp for Okusun, der med sin højde og spillestil kunne blive en gevinst for OB i hovedspillet og nærkampene. Kom frem til en stor chance i første halvleg, hvor han dog virkede overrasket over at få mulighed, og derfor dårligt fik afsluttet. Lagde en flot indenomsaflevering til Sabbi, der skulle være blevet til en asisst. OB havde svært ved at få sat ham i scene, og han blev aldrig en trussel i hovedspiller i Lyngbys felt på samme måde som i det foregående indbyrdes møde.

Troels Kløve 2

Svag først halvleg, hvor han hverken formåede at sætte sig igennem fysisk eller teknisk. Forsvandt helt ud kampen. Spillede sig lidt op i anden halvleg, men der skulle heller ikke meget til.

Emmanuel Sabbi 00

Havde meget svært ved at finde det rette spændingsniveau. Lagde ud med en dårlig dødbold, der ramte Lyngbys forreste mand udenfor feltet. Fulgte op med et godt løb, men en svag afslutning på OB’s største chance i første halvleg. Lod sig kyse fysisk og virkerede irriteret. Fik et dumt gult kort for brok, der blev til et rødt, da han fik sit andet gule kort for en satset tackling i 2. halvleg. Udvisningen viste sig at blive kampafgørende.

Issam Jebali 4

Svært at forestille sig at der lå en forudgående aftale bag pauseudskiftningen af Jebali. Derfor virkede det som noget af et statement, da han blev erstattet af Hyllegaard i pausen. Var endnu en gang god til at trække ned i banen og trække en midterforsvarer med sig. Var dog fysisk underlegen i flere situationer, og havde det svært på den udfordrende bane.

Moses Opondo 2

Var marginalt mere med i kampen end Kløve, men bidrog ikke med meget andet end løb. Havde svært ved at positionere sig rigtigt, og virkede relationelt udfordret.

Mikkel Hyllegaard 7

Fik de sidste 45 minutter, hvor han selvfølglig også blev hjulpet på vej af medvind og trætte modspillere. Men lykkedes med at finde plads i bagrummet, og skabe mere uro i modstandernes felt end det var lykkedes OB i første halvleg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *