“Fuld opbakning fra spillertruppen til Jakob Michelsen”

Efter efterårssæsonens sidste kamp mod FC København stod der kun en obligatorisk coranatest og en fællesbrunch mellem OB’s spillertrup og juleferien. Den normale afslutningsfest for spillertruppen var på 2020 manér blevet degraderet til “nogle-øl-hjem-i-bussen-til-fyn”.

Hvor mange øl OB’s spilletrup ville og kunne nå at drikke på en bustur fra København til Odense står udenfor denne artikel. For inden de nåede så langt, fangede vi holdets viceanfører, Jeppe Tverskov (JT), til et tilbageblik på efterårssæsonen, samt en snak om den aktuelle trænersituation i den fynske ådal.

817: 16 point i 13 kampe og en 9. plads. Hvordan vil du vurdere OB’s efterår?

JT: Taget de seneste kampe i betragtning (red: 1-1 mod hhv. FCK og FCM, samt 2-1 sejr over AaB) er det vel okay. Men generelt har vi et mål om top 6, så det er ikke helt tilfredstillende, men vi samtidig ikke tabt top 6.

817: Hvad med dit eget efterår?

JT: Lidt af det samme, da man kommer til at stå i skyggen af hvad holdet præsterer. Det er klart at den skade jeg fik mod Randers gjorde, at de sidste kampe blev noget bøvl for mig. Men sådan er det at spille fodbold. Der får man nogle muskelskader indimellem.

Netop muskelskaden mod Randers i 10. runde gjorde at han sad uden for truppen mod AaB, var med på bænken mod FCM og fik den sidste halve time mod FCK. Det var helt efter planen, da efterveerne fra muskelskaden betød at han ikke var i stand til at spille mere end 30-45 minutter mod FCK.

Én der måske ikke får 30-45 minutter mere for OB er cheftræner Jakob Michelsen. I hvert fald hvis man skal tro dele af den danske presse. Således fyldte trænerspøgsmålene og interessen for Jakob Michelsen mest i Mixed Zone i danmarks nationalarena i minutterne efter slutfløjtet i FCK-OB.

Om fællesbrunchen dagen efter FCK-kampen vil ende som Michelsens sidste nadver vil et møde med sportchef i OB, Michael Hemmingsen, d. 5 januar afgøre. Vi spurgte Michelsens tro discipel , Jeppe Tverskov, ind til hvor meget de mange trænerspekulationer i medierne fyldte for truppen.

JT: det er svært at undgå at høre noget, så nyhederne har da ramt os. Men vi kan som spillere hverken gøre til eller fra. Jeg kan kun sige at der er fuld opbakning til Jakob Michelsen fra spillertruppen, og det synes jeg også man har kunnet se på banen. Vi går ind og gør de ting han siger.

Viceanfører Jeppe Tverskov med tilbageblik på eget, samt OB’s efterår (foto: Asser Vittrup Nielsen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *