FCK-OB (nedtakt)

OB fightede godt, da de endnu en gang formåede at hive et overraskende point hjem ude mod FC København. Der skulle dog et par flotte redninger fra Oliver Christensen. Lidt karakterer og pointer fra kampen.

Pluslisten

– Gav få store chancer væk til FCK

– Flot fight

– Emmanuel Sabbis udfordringer

– Oliver Christensen mod to topklasse redninger

– Ayo Simon Okusun trådte virkelig i karakter mod en god modstander

Minuslisten

– Fik aldrig udfordret FCK i hovedspillet

– Får sjældent afsluttet angrebene

– Der kommer for få gode indlæg fra OB’s backs

– Mangler ofte mænd i feltet, når OB slår indlæg i åbent spil

Karakterer

Oliver Christensen 10

To redninger af i høj, høj klasse i Danmarks nationalarena. Fantastisk reaktionsevne på FCK-afslutningen i første halvleg, samt en stærk arm på skudforsøg i anden halvleg. Prisgivet ved FCK-målet. Fik bokset fint væk på FCK-dødbolde. Derudover havde han en meget flot lang aflevering til Jebali, hvilket ikke altid lykkes for ham.

Oliver Lund 4

Det var op og ned for OB’s altmuligmand. Offensivt er det oftest ned. Tager stort ansvar og udfordrer en del, selvom handling oftest ikke følger tanke. Mangler simpelthen kvalitet til at blive en rigtig farlig fra kanten. Omvendt var han en stor gevinst i OB’s defensiv, hvor han vandt mange hovedstodsdueller, samt kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne.

Ryan Johnson Laursen 2

Bidrog med meget lidt til OB’s mandskab mod FCK. Offensivt tog han ikke samme initiativ som Oliver Lund på den modsatte back, mens han defensivt så skidt ud ved FCK’s føringsmål. Røg alt for nemt på Kaufmanns skudfinte, hvorefter at han uprovokeret kunne lægge op til Pep Biels føringsmål.

Kasper Larsen 4

Jævn præstation af OB’s ene midtstopper, der blev overmatchet i en hovedstodsduel i det lille felt i første halvleg, hvor det kun var en god refleks af OC på stregen der gjorde at OB ikke kom bagud. Derudover spiller han en fin kamp uden dog at blive udfordret.

Marco Lund 4

OB’s kompromisløse midtstopper underbyggede sit ry i kampens indledning, hvor han gik hårdt til Jens Stage, da han kom lidt for sent i tackling. De risikobetonede tacklinger endte da også i et gult kort i anden halvleg, mens han også havde et par uheldige afleveringer i opspillet. Trods udfordringer bidrog han dog også med god fight, succesfulde tacklinger og flere vundne hovedstødsdueller.

Janus Drachmann 7

Han var forudseende, disciplineret og en sikker pasningsspil i den gode time han fik mod FCK. Minder til tider om den tidligere OB’er Nicolai Stockholm, som man oftest lagde mest mærke til, når han ikke var med. På samme måde virker Janus Drachmann til at have en stor impact på dette OB-hold, både verbalt og i selve spillet. Flot kamp, så længe han kunne holde til det.

Ayo Simon Okusun 10

Hvis det er mod de bedste at man definerer sig selv, så var dagens kamp en lakmus test for OB’s 1,97 cm høje midtbane spiller. Og den bestod han. Med andre ord så man mod FCK at Okusun er en af de spillere, der ikke bare er for god til Horsens, men som OB også kan bygge videre på, hvis man vil blive et top 6 hold. Han var rolig på bolden, overlegen i hovedspillet og med i begge felter mod FCK. Eneste minus var at han lå lidt for langt fra Pep Biel ved hans scoring.

Troels Kløve 4

Scoringen trak op, men onde tunger vil vove at påstå at selv Darko Bodul havde scoret på den chance. For derudover var der ikke meget der lykkedes for Kløve i det offensive spil. Han løb ofte ind i en modspiller eller afleverede forkert.

Emmanuel Sabbi 10

1-1 ude mod FCK er i 2020 et særdeles flot resultat for OB. En meget stor del af OB’s offensive trussel kom fra Sabbi, der for en sjældens gang skyld fik fuld spilletid for OB. Skaber næsten på egen hånd chancen, der fører til 1-1 målet. I første halvleg var han også meget energisk og opportunistisk i sit spil. Det hele lykkedes ikke, men kom både til afslutning og fik fremprovokeret hjørnespark. Læg dertil et kæmpe løbearbejde.

Issam Jebali 4

Havde det svært, når han kom tæt på FCK’s mål. Om han havde fået de forkerte knopper under støvlerne eller det bare var dårligt timing skal jeg lade være usagt. Men resultatet var at han ofte ikke fik slutprodukt på sine offensive aktioner. Var dog stadig arbejdsom og søgte indimellem ned i banen og vandt ved en lejlighed bolden til OB i sit presspil.

Moses Opondo 4

Det var op og ned for Opondo mod FCK. Var ved flere lejligheder ved at komme til afslutning, men fik dem blokeret af FCK defensiven. Stort løbepensum, men bidrog med for lidt i det chanceskabende spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *