Spilforslag OB-FCM

Resultat/Begge hold scorer, FCM/NEJ. Odds 3,25 Bet365 (1/5units).

Spillet går i al sin enkelhed ud på at FC Midtjylland slår OB og samtidig holder buret rent. FC Midtjylland har fem clean sheets i 11 superligakampe. De virker en kende stærkere end et OB hold, der kommer med et mere defensivt udtryk end normalt, da de kun spille med to deciderede angribere. De plejer samtidig også at lære af deres fejl, hvorfor det vil være svært at se FCM lukke et mål ind på en omstilling som de gjorde i den seneste kamp mod OB. Midtjyderne står midt i et presset program, hvorfor 0-0 mod slutningen af kampen også vil kunne bruges af dem, samt hjemmeholdet. Det er specielt FCM’s pokalkamp mod FC København på torsdag, der giver dette spil værdi. Det er svært at se dem bruge utallige kræfter på at jagte et 2-0 mål, hvis de skulle få en tidlig føring, da de er så stærke til at forsvare. Omvendt møder de en af ligaens ringeste offensiver, hvis man måler på evnen til at producere store chancer. Her har OB svært ved at producere chancer, der bliver målt til mere end 0,3 xG. Jeg satser på at det heller ikke sker i aftenen kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *