OB-AaB (nedtakt)

OB spillede en af sæsonens foreløbigt bedste kampe, da de i 2. halvleg formåede at vende et truende nederlag til en 2-1 sejr. Målene blev sat ind af de to indskiftere Gudjhonsen og Hyllegaard. OB er med de tre point tilbage i kampen om top 6.

Pluslisten

– Issam Jebali med to flotte assists

– OB gav få chancer væk til AaB

– OB viste høj moral, da de kom bagud. Ingen slog op i banen.

– Jakob Michelsen med kampafgørende indskiftninger.

– Mart Lieder nåede at vise mere i dag end i sin foreløbige OB-karriere

– OB fik sat Okusun flot i scene.

Minuslisten

– Ryan Jhonson Laursens indlæg var af meget lav kvalitet.

– OB’s langskud var for ufarlige (rammer ikke målet).

– Sabbi virker langt fra topformen.

Karakterer

Oliver Christensen 7

Chanceløs ved føringsmålet til AaB. Modsat de forrige kampe skulle han ikke hive de store redninger frem mod AaB. Løser de skud på mål der var fint. Flot udspark til Jebali i første halvleg, der var ved at udvikle sig til en meget stor chance.

Oliver Lund 7

100 kamps jubilaren var blandt OB’s bedste mod AaB. På trods af at han var rykket over på den “forkerte” back, så løste han opgaven meget flot med flere bolderobringer og gode indlæg med det “dårlige” ben.

Ryan Johnson Laursen 2

Måske dagens dårligste OB’er. Blev reddet fra dumpekarakter med en forbedret indsats i kampens sidste kvarter. Indtil da havde kampen budt på en tabt hovedstødsduel, der førte til AaB’s føringsmål, samt utallige dårlige indlæg. Til sidst fik han dog lavet to gode indlæg i streg, samt dækket bolden fint ud over sidelinjen.

Kasper Larsen 7

OB gav meget få chancer væk og Kasper Larsen havde genrelt lidt at lave. Det han var med i løste han på sikker vis, og virker som en af de naturlige ledere på det nuværende OB-mandsskab.

Marco Lund 4

Defensivt godkendt, men det var dog tydeligt at han ikke er bedste venner med bolden. Det var lige ved at blive farligt i en situation, hvor en brysttæmning hoppede langt fra ham.

Janus Drachmann 7

Der er verden til forskel på organisationen og balancen på OB-holdet når Drachmann er inde eller ude af startopstillingen. I dag var han heldigvis med og stabiliserede OB-mandskabet, der sjældent bliver fanget i omstillinger med Drachmann på banen. Et par upræcise dødbolde trækker lidt ned i bedømmelsen.

Ayo Simon Okusun 10

Der hvilede et stort pres på Okusun til dagens kamp. En stor del af OB-taktikken var nemlig lagt an på hans styrker. Og præstationen levede da også op til til højden. Det var et flot niveau af OB’s 197 cm høje spiller mod AaB. Han havde få boldtab og var en evig kilde til uro for AaB. Skabte rigtig mange gode andenboldssituationer for OB, der bør blive farligere fremadrettet end de blev i dag. Flot kamp af Okusun.

Troels Kløve 4

Var ikke blandt de mest iøjnefaldende og havde svært ved at spille omstillinger farlige. Det løber ofte ud i sandet for Kløve offensivt, mens han defensivt igen i dag bidrog med en stor arbejdsindsats.

Emmanuel Sabbi 2

Historien gentog sig nok en gang. Endnu en skuffende kamp af OB’s amerikaner. Stor frisparkschance bliver skudt i muren, indkast der gik galt og afleveringer der blev spillet for sent. Virker ramt på selvtilliden og står måske først for en tur på bænken, hvis der skal gives plads til en af OB’s succesfulde indskiftere i startopstillingen mod FCM.

Issam Jebali 10

Rigtig stærk 2. halvleg af Jebali, der med to flotte assist fik sneget sig op på et gavmildt 10-tal. Han tog meget initiativ, gjorde sig spilbar og kunne også holde godt i bolden. Han manglede fortsat lidt i sine afslutninger langt udefra, men derudover klædte det OB’s spil, når han kom fra kanten (i stedet for et udgangspunkt centralt).

Mads Frøkjær-Jensen 4

Formkurven var opadgående i kampen mod AaB, men der skulle heller ikke så meget til. Det er tydeligt at se at potentialet er der, men der skal mere output på. Han rammer alt for sjældent målet på sine afslutninger, hvilket også var tildfældet mod AaB. Dog i fremgang ift. Randers-kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *