Spilforslag OB-AaB

OB-AaB 2. Odds 2,30 hos bwin & 888 (2/5 units*)

Benjamin Leander kunne i Medianos optakt til OB-AaB informere om betydningen af Jens Jakob Thomasen for OB’s hold. Siden sæsonen 2017/18 har han ikke været i startopstillingen 24 gange, hvilket har resulteret i et pointsnit på 0,96 point pr. kamp for OB. Omvendt har han været med fra start i 57 kampe, hvilket har resulteret i et pointsnit på 1,51 point. Det er med andre ord en stor svækkelse for OB at midtbanemanden er ude med en brækket tå. Ligesom at viceanfører og styrmand i forsvaret Jeppe Tverskov også er ude til aftenens opgør. Ligesom Jørgen Skjelvik, Max Fenger Aron Thrandorson og Alexander Juel fortsat er ude med skader. Modstanderholdet er kun uden Oscar Hiljemark, mens Mathias Ross og Pedro Ferreira er tilbage efter skader og karantæner. Det er altså et match-up mellem et svækket hold, der kommer fra et Randers-nederlag mod et styrket hold der kommer fra en uafgjort ude mod FC Midtjylland. Dertil skal lægges formkurven for de to hold, hvor OB er uden sejr i de seneste tre kampe, mens AaB fortsat er ubesejret under den nye cheftræner Peter Feher. AaB kunne tilmeld have haft flere point, hvis de havde været skarpere på deres afslutninger. Således fører de også superligaen, hvis man tager udgangspunkt i tapIn’s xG-tabel. Indbyrdes har AaB også haft godt styr på OB i de seneste opgør, hvor de har vundet to af de tre seneste opgør, og den sidste endte 0-0. En uafgjort kamp der var lidt svær at bedømme grundet kraftigt blæsevejr, men med AaB som farligste hold med bl.a. forsøg på træværket. Med udgangspunkt i skader og formkurve ligner det et ulige match-up i denne fredagskamp. Alligevel er der pæn betaling på 2-tallet på trods af at hjemmebane-fordelen ikke er så stor i disse corona-restrektive tider. Men skynd jer at spille på AaB, da oddset på udesejren er i frit fald. 2-tallet startede ud i 2,65, og kan nu kun findes til odds 2,30. Jeg synes 2-tallet er spilbart ned til odds 2,20.

Samlet regnskab for 20/21-sæsonen i 817.dk’s oddsklub (efter 10 spil):

Tilbagebetalingprocent: + 1,18 %

817 opfordrer til ansvarligt spil og der er ingen garantier for gevinst. Så spil aldrig for mere end du har råd til at tabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *