OB interesseret i tidligere FCK-træner

Det er endnu et åbent spørgsmål hvad fremtiden på cheftrænerposten i OB bringer. Foto: Asser Vittrup Nielsen

Fyens Stifttidende kunne tidligere på ugen berette om at en forlængelse med den nuværende cheftræner i OB Jacob Michelsen synes urealistisk. Spørgsmålet går nu istedet på om samarbejdet skal ophøre i den kommende vinterpause eller ved kontraktudløb d. 30 juni 2021.

Med udgangspunkt i den udvikling har 817.dk nu valgt at bringe en historie vi har haft kendskab til i en længere periode. Historien er kommet 817.dk i hænde via en kilde udenfor klubben, men med relation til de to involverede trænerkandidater. Kilden er godt kendt af 817.dk, men ønsker at forblive anonym.

For allerede i sommers rettede OB henvendelse til trænertalentet Jacob Neestrup, der er fungerende cheftræner i Viborg FF. Interessen var ikke gensidig, hvilket bl.a. kan skyldes at Neestrup i følge BT’s podcast “Transfervinduet” har en aftale om at vende tilbage til FC København. En aftale der ifølge mediet snart bliver effektueret i form af et assistenttrænerjob for den nye cheftræner Jess Thorup.

817.dk har spurgt Jacob Neestrups agent, Ivan Marko Benes, om han vil kommentere på at den 32-årige skulle være blevet tilbudt cheftrænerjobbet. Hertil har agenten svaret 817.dk

Jeg vil helst ikke sætte ord på det.

Derudover har Viborg FF’s sportschef, Jesper Fredberg, ikke vendt tilbage på 817.dk henvendelse.

OB’s søgen efter en ny cheftræner med rødder i den københavnske klub fra Peter Bangs vej stoppede imidlertid ikke der. For efter afslaget fra Jacob Neestrup tog klubben kontakt til Brian Riemer, der også har en fortid som assistenttræner for FC Københavns superligahold. I dag er den 42-årige Brian Riemer assistent for Thomas Frank i Brentford FC i den næstbedste engelske række. Et makkerskab der foreløbigt har været så stor en succes at klubben valgte at forlænge med både chef- og assistenttræner i begyndelsen af 2020.

Trods forlængelsen tidligere på året, så var Brian Riemer ikke lige så afvisende over for OB’s henvendelse i sommers som Jacob Neestrup. Faktisk tog Brian Riemer kontakt til netop Jacob Neestrup, uvidende om at han havde fået tilbuddet forinden, for at høre om det kunne være en mulighed for ham at komme med som assistent.

Trods deres fælles fortid og samarbejde i FC København var assistenttræner tilbuddet fra Brian Riemer heller ikke aktuelt for Jacob Neestrup. Om det var den mislykkedes plan eller andre faktorer der var medvirkende til at Brian Riemer og OB i første omgang ikke nåede længere er usikkert, men sikkert er det at forhandlingerne strandede i sommers.

817.dk har rettet henvendelse til Brian Riemers nuværende arbejdsgiver Brentford FC, der har kvitteret for henvendelsen og ønsket om et interview med Brian Riemer. Efter at 817.dk har uddybet overfor Brentfords kommunikationsdirektør at interviewet ville omhandle ovenstående historie har klubben ikke vendt tilbage.

Det har derfor endnu ikke være muligt for 817.dk af den vej at afklare hvorvidt Brian Riemer stadig skulle være interesseret i og i spil til et potentielt cheftrænerjob i OB.

*Odense Boldklub har takket nej til at kommentere på historien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *