Randers FC-OB (nedtakt)

Det var en tung bane der udgjorde underlaget for fredagens kamp mellem Randers FC og OB. Det plejer at være jævnbyrdigt når de to hold mødes og denne gang var ingen undtagelse. OB var igen uden anfører Janus Drachmann, mens JJ tidligt måtte udgå med en skade ligesom Tverskov i anden halvleg. Det endte med et 2-1 nederlag til OB. Lidt point fra kampen:

Pluslisten

– Issam Jebali fungerede okay som opspilstation

– Gribben med flere flotte redninger

– Mål fra en back

– Hyllegaards assist

Minuslisten

– Personlig fejl på begge Randers mål

– JJ og Tverskov skadet. Det ligner noget fra sidste sæson

– Få løb for boldholder

– Få idéer i OB’s spil generelt

Karakterer

Oliver Christensen 7

Chanceløs ved føringsmålet til Randers. Lige ved at give en stor chance i første halvleg, da han fejler en aflevering med fødderne. Fremragende refleksredning fra 2. halvlegs start. Forfærdeligt målmandsspil ved 2-0 målet, hvor han i to omgange ikke får ekspederet et hjørnespark langt nok væk.

Oliver Lund 2

Der bliver oftest snakket om OB har holdet til top 6, hvorefter startopstillingen bliver gennemgået. Oftest er det dog kvaliteten af nr. 12-16 i spillertruppen, der er kraftigt medvirkende til hvor holdet ender. Specielt i OB’s tilfælde, hvor der oftest er skader på spil. Oliver Lund tilhører den gruppe af spillere i OB, og i dag beviste han at det er en risiko man løber med ham. Enten i form af røde kort eller som mod Randers, hvor han nærmest laver to store fejl i en situation, der ende med at give Randers føringsmålet. Kommer fint med frem til reduceringsmålet, hvilket trækker op.

Ryan Johnson Laursen 4

Enten mangler han spilmuligheder ellers mangler han modet til at forsøge på noget og stopper op i banen. . Der kom meget lidt offensivt fra OB’s højre side i kampen mod SønderjyskE, hvilket Ryan må tage medansvar for. Han virker stadig til at skulle finde overskuddet i sit spil, så han også kan bidrage offensivt som man tidligere har set ham gøre det i den stribede trøje.

Kasper Larsen 4

Var i store dele af kampen overmatchet i hovedspillet af Kamara. Fik ikke afværget så meget som normalt, og lavede også små dumme frispark uden for feltet i ufarlige situationer. Havde dog også enkelte gode indgreb afslutningvist, hvor han overtog anførerbindet.

Jeppe Tverskov 4

Anonym indsats af OB styrmand, der hverken var så meget med i opspillet som normalt eller kom på tværs af så meget defensivt. Udgik med en lyskenskade i 2. halvleg.

Moses Opondo 2

Mister bolden for nemt og tør ikke spille omstillingerne fuldt ud. Formår ikke at lave nøgleafleveringer eller bringe sig selv i farlige situationer. Er samtidig heller ikke den, der erobrer bolde i stil med Okusun og Kløve.

Ayo Simon Okusun 4

Vinder stadig størsedelen af sine dueller, mens boldomgangen går lidt for langsomt og han bidrog ikke for alvor til den offensive del af OB’s spil i dag. Svært helt at finde ud af hvad hans præcis rolle er, når OB stiller med Kløve og JJ ved siden af ham på den centrale midtbane. der er oftest for langt mellem kæderneog det er han et medansvar for.

Troels Kløve 4

Kløve var tilbage i startopstillingen for OB efter sygdom i optakten til den seneste kamp. Vurderet på kampbilledet var det bedre at have Drachmann med i den seneste kamp. Han fylder ikke nok, slår dårlig dødbold og gled flere gange rundt på banen. Kæpede til det sidste med vigtige claringe i afgørende øjeblikke.

Emmanuel Sabbi 2

Endnu en skuffende kamp af OB’s amerikaner. Han begynder at spille mere for sig selv end resten af holder, hvilket indimellem vækker synlig frustration hos Jebali.

Issam Jebali 4

Den af angriberne der tager mest initiativ i forhold til at gøre sig spilbar. Lykkedes også fint som opspilsstation i flere omgange. Forsøger sig også med et skud tæt over mål, og var OB’s mindst dårlige i offensive kort, hvilket dog ikke siger så meget.

Mads Frøkjær-Jensen 2

Trivedes ikke på den tunge bane i Randers. Manglede måske Skjelvik at kunne kombinere med, men kom frem til meget, meget lidt nok en gang. Mens han i sine få defensive aktioner sad for langt fra sine markeringer. Virker til tider ugidelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *