Spilforslag Randers-OB

Randers-OB. Begge hold til at score, NEJ. Odds 2,40 Nordicbet. (1/5 units)

Modsat OB’s resultater er overskuddet på 817’s spilforslag opadgående. Den seneste runde ramte vi således X’et til odds 3,55 med Sønderjyske sene udligning. Denne runde skal OB en tur til Kronjylland og det ligner endnu en jævnbyrdig affære. Det har det været alle seks gange Thomas Thomasberg og Jakob Michelsen har står overfor i superligaen. Således er det kun sket en gang at det ene hold er løbet med en sejr, der var større end et mål. Og netop mål er noget der ikke kommer mange af de to klubbers interne opgør. Således er de seneste seks kampe endt (OB nævnt først) 2-0, 1-2, 0-0, 1-0, 1-0 og 0-1. Altså kun en gang i de seks kampe de to trænere har stået overfor hinanden er det lykkedes begge hold at score.

Hvis vi så kigger på inværende sæson, så er det sket i 3 ud af OB’s 9 kampe at det ene hold er gået fra banen uden at score, mens det for Randers vedkommende i 4 ud af deres 9 kampe. For OB’s vedkommende kunne de to seneste kampe (1-1 mod Sønderjyske og 1-3 mod Brøndby) dog nemt være endt uden ål fra begge hold. Det var kun mål i de døende minutter, der ændrede på det faktum at begge kampe lignede nogle, hvor det ene eller begge hold ville gå fra banen uden at score.

Yderligere har OB fået styrket deres organisation i form af den tilbagevendte anfører Janus Drachmann, hvilket bidrager til at mindske antallet af chancer for modstanderholdene. Omvendt har OB’s offensiv set tandløs ud de seneste kampe, hvor specielt de tre forreste angribere har haft svært ved at finde hinanden.

Randers FC kommer med en flot sejr over FC København i bagagen. Her skabte de mange chancer, men brugte også en del chancer. Med tanke på at der kun er fire dage i mellem kampen FCK og OB, er det dog svært at forestille sig et Randers hold der kommer aggressivt ud til kampen mod OB. De vil måske disponere lidt mere med kræfterne og spille afventende i kampens indledning.

Kombinationen af en tandløs OB-offensiv, et træt Randers mandskab og de to træneres historik gør 2,40 på at begge hold ikke scorer attraktivt.

Samlet regnskab for 20/21-sæsonen i 817.dk’s oddsklub (efter 9 spil):

Tilbagebetalingprocent: + 1,25 %

817 opfordrer til ansvarligt spil og der er ingen garantier for gevinst. Så spil aldrig for mere end du har råd til at tabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *