OB-SønderjyskE (nedtakt)

Det var ikke til at se at det var rækkens førerhold der kom på besøg på Nature Energy Park. De var dog også decimerede og måtte undvære deres store profil Haji Wright, der var ude med en skade. OB havde bænket Troels Kløve grundet sygdom op til kampen, hvilket havde givet startplads til anfører Janus Drachmann. Det blev alt i alt en tam affære, der dog livede op mod kampens afslutning, hvor vi fik en scoring fra hvert hold. Lidt pointer og karakterer fra kampen.

Pluslisten

– Oliver Christensen med kampafgørende redninger igen

– Janus Drachmann stabileserede OB-mandskabet

– En af sæsonens bedste defensive præstationer

Minuslisten

– Havde svært ved at spille sig frem til stor chancer

– Afslutninger udefra mangler kvalitet

– Dårlige dødbolde

– Få løb for boldholder

Karakterer

Oliver Christensen 10

Gribben fra Kerteminde var tilbage i Odense efter landsholdsdebuten mod Sverige. Det fejrede han med en præstation som bedste OB’er. Kampafgørende redning på Alexander Bah’s friløber, samt en god reaktion på et hjørnespark. Så kan det diskuteres hvorvidt han skal give en ripost ud i feltet ved SønderjyskE’s udligning. Han vipper dog bolden ud til siden i feltet, og det er rent uheld at indlægget bliver rettet af og går i mål.

Jørgen Skjelvik 4

Onsdagens landskamp mod David Alaba og Østrig var skiftet ud med en superligakamp mod Steffen Gartenmann og SønderjyskE. Og indledningsvist så det da også ud til at have svært ved at motivere den offensive nordmand. Indlæggene førte ikke til noget i kampen, mens disciplinen også manglede i opdækningen på et hjørnespark, der var en god OC-redning fra at koste et mål. Får dog spillet sig op i løbet af kampen, hvor han flere gange lykkedes med at lukke flot af for en af ligaens mest formstærke spillere i form af Alexander Bah.

Ryan Johnson Laursen 4

Der kom meget lidt offensivt fra OB’s højre side i kampen mod SønderjyskE, hvilket Ryan må tage medansvar for. Han virker stadig til at skulle finde overskuddet i sit spil, så han også kan bidrage offensivt som man tidligere har set ham gøre det i den stribede trøje.

Kasper Larsen 7

Flot kamp af Kasper Larsen, der læste spillet flot i mange situationer. Han brød ofte SønderjyskEs opspil på deres forreste mænd, og havde en vigtig fod på en bold, der var lige ved at blive rigtig farlig. Det har været diskuteret meget hvorvidt OB skal spille med to

Jeppe Tverskov 7

Det har været diskuteret meget hvorvidt OB skal spille med to eller tre midtstoppere. I dag spillede de kun med to, men den indsats de to midterstoppere lagde for dagen mod SønderjyskE viste at OB holdet også kan levere en god defensiv præstation med kun to midtstoppere i startopstillingen. Tverskov kom ligesom Kasper Larsen på tværs af meget, og kan ikke gøre så meget ved selvmålet til sidst, der var ren u’tur.

Jens Jakob Thomasen 7

“JJ” blev reddet af et flot mål til sidst. For ellers sad dødboldene ikke i skabet, mens han også havde problemer med at sætte de offensive spillere i scene mod SønderjyskE. Skulle have fået mere frihed af at have fået Drachmann ved sin side, men man kan godt forvente mere af ham end vi så mod SønderjyskE.

Ayo Simon Okusun 4

Lidt rodet kamp for OB’s fyrtårn mod SønderjyskE. Vinder stadig størsedelen af sine dueller, mens boldomgangen går lidt for langsomt og han bidrog ikke for alvor til den offensive del af OB’s spil i dag.

Janus Drachmann 7

Anføreren var endelig tilbage i startopstillingen for OB i en superligakamp. Sammenholdt med den seneste superligakamp mod Brøndby, så holdet meget mere sammenhængende ud mod SønderjyskE. Det skyldtes til dels en discplineret Janus Drachmann, der var god til at positionere sig, og måske ikke leverede den mest iøjnefaldende præstation, men i høj grad var medvirkende til en fin defensiv holdindsats.

Emmanuel Sabbi 2

Der er ingen tvivl om at intentionerne er der. Mod SønderjyskE prøvede og prøvede amerikaneren, men ofte uden at blive farlig. I flere situationer tænker man om det ikke havde været klogere at slippe bolden lidt før tilfældet var.

Issam Jebali 2

Når tingene ikke fungerer for tuneseren, så savner man indimellem at han går over til de mere simple ting. Det er dog sjældent tilfældet, og her var kampen mod SønderjyskE ingen undtagelse. Den skulle vippes over flere mænd i feltet, før end han prøvede afslutningen. Fungerede i flere tilfælde okay som opspilsstation.

Mads Frøkjær-Jensen 4

Det er svært at give over 2 til de offensive spillere på et OB-mandskab der skabte så lidt som det var tilfældet mod SønderjyskE. Frøkjær lykkedes dog til sidst med en simpel, men flot tempereret assist til JJ. han bør dog kunne bidrage med mere på hjemmebane mod et jævnt SønderjyskE mandskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *