Spilforslag OB-SønderjyskE

OB-SønderjyskE X. Odds 3,55 Unibet (2/5 units).

Med tanke på at de to hold har spillet uafgjort i halvdelen af deres seneste ti kampe synes 3,55 at være et flot odds. SønderjyskE topper tabellen og virker i bedre form end OB. Det er dog et noget decimeret udehold der kommer til Odense efter at deres store profil Haji Wright blev skadet i pokalkampen mod Skive og ikke er blevet klar til opgøret. Omvendt virker hjemmeholdet også til at have svært ved at skabe chancer og lave mål, hvilket kom til udtryk i deres seneste superligakamp mod Brøndby. Det ligner med andre ord et opgør der godt kunne ende 0-0 eller 1-1. Uanset om resultatet er 0-0 eller 1-1 mod slutningen af kampen, så er det svært at forestille sig et af de to mandskaber satse en masse ved en uafgjort stilling. Der er sæsonen for ung og et point noget begge hold vil kunne forsvare i deres nuværende postioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *