BIF – OB (nedtakt)

OB mødte ind til kampen med to sejre i bagagen, mens hjemmeholdet fra Brøndby kom med tre nederlag i bagagen. OB havde valgt Mads Frøkjær-Jensen til startopstillingen, mens Ayo Simon Okusun var røget på bænken. Det blev en trist affære set med fynske briller, hvor de ikke formåede at skabe noget offensivt og viste meget lavt bundniveau i 2. halvleg. OB lignede mod Brøndby et hold, der er et godt stykke fra top 6. Lidt pointer og karakterer fra 3-1 nederlaget her.

Pluslisten

– Oliver Christensen med endnu en rigtig flot redning til CV’et

– Kasper Larsen med flot clearing tæt under eget mål

Minuslisten

– Havde svært ved at spille sig frem til stor chancer

– For nemt at score mod OB

– Mangler fart i bagkæden

– Mangler mænd i feltet

– Skjelviks bundniveau

Karakterer

Oliver Christensen 7

Gribben fra Kerteminde fejrede landsudtagelsen med en flot præstation i OB-målet. Specielt ved 0-0, hvor Brøndby fik en friløber og han afventede længe nok til at vinklen blev for spids og han kunne redde bolden. En yngre OC ville formentlig have lavet sit udfald meget tidligere. Uden chance ved Brøndby målene. Gik fint med i spillet med bolden, og var vågen på dybe stikninger fra Brøndby.

Marco Lund 2

Er bomstærk og vandt mange nærkampe i kampen. Havde udfordringer i opspillet, hvor det oftest blev en lang bold ned i frimærket uden modtager. Er ikke ansvarlig for 2-0 målet til Brøndby, men kommer ofte til at stå meget alene og har ikke sine styrker i løbeduellerne.

Kasper Larsen 4

Den mindst dårlige af OB’s markspillere mod Brøndby. God clearing i det lille felt, da Brøndby var tæt på at score i starten af 2. halvleg. Medvirkende til en solid defensiv indsats, men på en billig baggrund. Løste sine opgaver fint, og giver en ro til holdet. Både god på hovedet og med fødderne.

Jeppe Tverskov 2

Kom frem til en stor dobbeltchance i kampens indledning. Flot at han kom frem til den, men for dårligt at han ikke fik omsat en af de to chancer til mål. Så rigtig skidt ud i løbeduellen med Mikael Uhre, der førte til Brøndbys føringsmål.

Jørgen Skjelvik 2

Slog et rigtig godt frispark i kampen, men ellers er det svært at finde meget positivt ved hans indsats mod Brøndby. Det offensive spil, der normalt er hans styrke, bestod mod Brøndby mest af en række fejlafleveringer. Helt galt gik det i anden halvelg, hvor han havde svært ved at ramme en medspiller og manglede som støtte til Marco Lund i defensiven. Hans seneste præstationer bør give kraftige overvejelser om en kontraktforlængelse er i OB’s interesse. Blev reddet fra dumpekarakter med assisten til OB 1-3 reducering.

Jens Jakob Thomasen 2

Indlæggene var ofte så hårde at hvis de ikke ramte en medspiller, så blev 2. boldene farlige. Omvendt har han også en farlig fejlaflevering på egen banehalvdel i første halvleg, hvor han helt uprovokeret sparker bolden over i fødderne på en Brøndby-angriber. Et skudforsøg i 2. halvleg fra god position, hvor han ikke formår at ramm indenfor målrammen. Får ikke forstyrret Lindstrøm nok ved Brøndbys 3-0 mål, og derfor kunne OB nok en gang indkassere et langskudsmål. Tager ansvar, men fylder stadig ikke nok, når OB møder de bedste hold i rækken.

Troels Kløve 2

Fik en friløber midt i første halvleg, hvor hans fart ikke rakte til at gøre chancen stor. Mistede i stedet bolden, hvor han ellers havde muligheden for at spille den til en fremadstormende Jebali. Har mange boldtab og lidt x-faktor. Hans løbepensum alene kan ikke kompensere for at han ofte ikke har kvalitet nok, når OB løber ind i rækkens bedste modstandere. Den påstand fik han ikke ændret på i dag.

Mads Frøkjær-Jensen 2

Gadedrengen fra Hvidovre var tilbage i OB’s startopstilling. Han gjorde hverken til eller fra i en meget, meget svag OB offensiv. Trækker ofte tempoet ud, hvilket kan have sine fordele, når OB har få mænd med fremme. Men i dag er han for lang tid om at skille sig af med den eller udfordre en modspiller. Intet af det han foretog sig blev farligt. Endelig var U-21 landstræneren på plads til en OB-kamp, men det bragte formentlig ikke Frø tættere på holdet. Tværtimod.

Ryan Johnson Laursen 2

Ryan var savnet i sæsonens indledning, hvor man håbede at få lidt mere offensivt fra OB’s højre side, der blev i stedet blev dækket af Oliver Lund. Det har ikke været til at få øje på at Ryan nu er med igen, da han fylder megt lidt. Det var også tilfældet med Brøndby, hvor indlæggene savnede kvalietet og han manglede defensivt ved Brøndbys ene scoring .

Emmanuel Sabbi 2

Ligesom Frøkjær lykkes meget lidt for Sabbi i dag. Det blev hans dårligst kamp i OB-trøjen, hvor han stort set tabte alle sine dueller. Trækker lidt op at han have et flot indlæg til Tverskov i første halvleg, der burde have kastet et mål af sig.

Issam Jebali 2

Tager stort ansvar og er ved at komme frem til to fine chancer i første halvleg. Går ned i banen og erobrer bolden i første halvleg. I 2. halvleg falder han i niveau med resten af holdet, men får spillet sig op i kampens sidste kvarter med flere gode afleveringer. En af OB’s store udfordringer er at de ikke har mænd nok i feltet, når de angriber. Jebali må nok tage hovedansvaret for dette, og trækker oftest ud af feltet, når wing-backsene kommer over kanterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *