Spilforslag BIF – OB

Brøndby-OB under 2,5 mål. Odds 2,25 Unibet (2/5 units)

Efter at OB er gået over til at spille med tre midtstoppere i bagkæden ser jeg stor værdi i under spil på de fynske striber. Årsagen hertil skal findes i deres positonering uden bold, hvor de trækker kanterne tilbage i forsvarskæden og det derfor får karakter af et 5-mands forsvar. OB har vundet de to seneste kampe efter deres formationsskifte og spillet til 0 i dem begge. Nuvel gik de over 2,5 linjen i den forrige kamp mod Lyngby, men det skyldtes primært at de kongeblå fra nordsjælland ikke kunne forsvare sig på dødbolde. I det etablerede spil er OB fortsat det hold i superligaen der har produceret færrest store chancer (xG større end 0,3). Brøndby har modsat været involveret i et par målrige kampe, hvorfor de i 6 af sæsonens første 7 kampe er gået over 2,5 mål. Det taler selvfølgelig i mod væddemålet. Matchup’et imellem de to trænere synes at være en fordel for spillet. De kommer med to udtryk og formationerne, der minder meget om hinanden, hvilket kan give en taktisk affære, hvor de kæmper om de samme rum på banen. Det synes ihvertfald at være tilfældet i den seneste superligakamp mellem de to mandskaber der endte 2-0 til Brøndby i Odense. Det var en meget chancefattig affære, hvor det ene mål kom efter en rigtig stor fejl af Alexander Juel i OB-forsvaret, der gav Jung muligheden for bare at prikke bolden over stregen. Sidst, men ikke mindst, så tror jeg at begge hold vil være tilfredse med en uafgjort i tilfælde af en 1-1 stilling mod kampens slutning. Brøndby kommer fra 3 nederlag i træk og vil gerne tilbage på pointtavlen, mens et point ude mod Børndby ligner et udbytte OB gerne vil sælge kampen for på forhånd. Den hele stor værdi i dette spil skal altså findes i at OB formentlig vil stille med tre midtstoppere i bagkæden. Hold øje med startopstillingen, og skru indsatsen ned til en unit, hvis OB i stedet stiller op med fire mand i bagkæden, hvilket vil påvirke kampbillede en smule.

Samlet regnskab for 20/21-sæsonen i 817.dk’s oddsklub (efter 7 spil):

Tilbagebetalingprocent: + 1,06 %

817 opfordrer til ansvarligt spil og der er ingen garantier for gevinst. Så spil aldrig for mere end du har råd til at tabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *