OB – AC Horsens (nedtakt)

OB havde til kampen mod Horsens valgt at holde fast iformationsændringen fra den seneste sejr mod Lyngby, hvor de gik fra fire til tre mand i bagkæden. Det betød genvalg til Marco Lund, mens en formsvag Mad Frøkjær-Jensen var røget på bænken til fordel for Issam Jebali, der var vendt tilbage fra karantæne. Det endte med en mindre flatterende 1-0 sejr til hjemmeholdet. Lidt noter og karakterer fra kampen.

Pluslisten

– OB fik clean sheet for 2. kamp i streg

– Sabbi er en divers spiller, der kan lave mål på mange måder

– Mange bolderobringer

– Lod sig ikke frustrere af Horsens fysiske spil

– JJ viste sig som en leder både offensivt og defensivt

Minuslisten

– OB bragte for få mænd i feltet, når de kom til indlæg fra kanterne

– Wingbacks blev sjældent iscensat

– Alt for langsom boldomgang

– Skaber fortsat for få store chancer

–Jebali kunne ikke fortsætte formen fra de første 4 runder

Karakterer*

Oliver Christensen 7

Blev ikke for alvor testet mod Horsens. Udviste ro og sikkerhed i de situationer, hvor han var med i kampen. Flot reaktion i første halvleg på afrettet Horsens afslutning.

Marco Lund 4

OB’s svageste midtstopper på fødderne blev tit overladt inítiativet til at føre bolden frem. Det gør han så sikkert som han kan, men med større fokus på at undgå fejl fremfor at skabe chancer. Den langsommelige boldomgang starter oftest ved ham.

Kasper Larsen 4

Medvirkende til en solid defensiv indsats, men på en billig baggrund. Løste sine opgaver fint, og giver en ro til holdet. Både god på hovedet og med fødderne.

Jeppe Tverskov 4

Man of the match fra Lyngby-kampen ramte hverdagen igen. Løse sine defensive opgaver fint, men var ikke med i opspillet på samme måde som mod Lyngby, hvilket var negativt for OB.

Jørgen Skjelvik 2

Den ellers så teknisk begavede forsvars spiller havde virkelig problemer med indlæggene mod AC Horsens. Selvom der ikke altid var lige meget at sigte efter, så så det virkelig skidt ud og langt fra den standard han ellers har været garant for.

Jens Jakob Thomasen 7

Måske bedste OB’er uden at være prangenede. Tog ansvar både offensivt og defensivt. Mange godbolderobringer, og tydeligt han at har lagt lidt på fysisk, så han har mere at spille med i duellerne. Forsøgte sig også med et godt skudforsøg i det offensive spil.

Troels Kløve 4.

Kløve var impliceret i kampens måske mest dramatiske situation, hvilke medførte et rødt kort til Horsens. Så først og fremmest var det dejligt at se at han slap i god behold og uden en skade. Han tog ansvar og gik ind i duellerne, løb solen sort og prøvede efter bedste evne at bidrage offensivt. Det fører ikke al tid til så meget, men løbearbejdet og fighterinstinket kan man endnu en gang ikke tage fra ham.

Ayo Simon Okusen 4

OB’s nye mand har fået en svær rolle, når OB spiller uden en target-mand. Det er nemlig ham, der skal nå i feltet, når wing-backsene får bolden på kanten, da det er mindre oplagt får f.eks. Jebali at komme i position til en hovedstødschance. Det lykkedes ikke i går, da han også skulle bidrage meget defensivt, og derfor ikke kunne nå med frem i Horsens felt.

Ryan Johnson Laursen 4

Der er lidt til topformen for Ryan. Indlægsmulighederne mod Horsens var ofte begænsede, da både Jebali og Sabbi foretækker en cutback-aflvering, hvor de kan afslutte fra kanten af feltet frem for at søge mod det lille felt. Løse defensive pligter tilfredsstillende.

Emmanuel Sabbi 7

Stod på det rigtige sted, og kunne derfor lave et lidt heldigt mål. Positivt at han også kan finde vej til det lille felt, men man fornemmer der kan komme meget mere fra ham, hvis OB får iscenesat bedre. Samspillet med holdkammeraterne fungere i hvertfald ikke specielt godt mod Horsens.

Issam Jebali 4

Den tunesiske troldmand var tilbage i startopstillingen. Han havde dog glemt trylleformularerne fra sæsonens første kampe, og det blev desværre en kamp til glemmebogen. Han virker til at trives bedst med plads omkring sig (som i kampen mod FCK), mens han har det sværere når modstanderholdet står dybt som Horsens og spillet bliver for tæt.

*Kararakterer bliver givet ud fra 7-trinsskalen, der rummer: – 3 (Den uacceptable præstation), 00 (Den utilstrækkelige præstation), 2 (Den tilstrækkelige præstation), 4 (Den jævne præstation), 7 (Den gode præstation), 10 (Den fortrinlige præstation og 12 (Den fremragende præsation).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *