Spilforslag OB-AC Horsens

OB – AC Horsens under 2,5 mål. Odds 2,10 Mr. Green. (3/5 Units)

Vi var uheldige med sidste uges spilforslag, hvor vi skulle bruge mere end 3,5 mål i Lyngby-OB, og ærgede os lidt ekstra da Mikkel Hyllegaard brændte en friløber i slutminutterne. I denne uge går vi den modsatte vej, da der findes et lidt for højt odds på en målfattig affære i OB’s hjemmekamp mod Horsens. Den helt store værdi i dette spil skal findes i OB’s startformation, der formentlig kommet til at bestå af tre midtstoppere i bagkæden igen. Hvad enten det kommer til udtryk i en 3-4-3 eller 3-5-2, så giver det ofte mere defensive OB kampe, hvor de ofte kommer til at stå med fem mand i bagkæden, når modstanderholdet har bolden. OB scorede godt nok 3 mål i seneste kamp med netop 3 midtstoppere i startopstillingen, men det var alle efter dødbolde. Denne søndag møder de et hold, der er markant bedre til at forsvare sig på slags. Omvendt har OB vist udfordret på hjemmebane i denne sæson, når de har haft favoritværdigheden. Således blev det til 1-1 mod FCN og 0-1 mod Vejle. Jeg forventer en taktisk låst kamp, hvor et evt. føringsmål af et af de to hold, vil blive holdt til langt inde i kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *