Lyngby BK – OB (nedtakt)

Efter tre nederlag i streg skulle OB forsøge at rejse sig mod en af deres favoritmodstandere – Lyngby BK. OB havde til kampen valgt en formationsændring, hvor de gik fra fire til tre mand i bagkæden. Om det var det eller anførerens målhumør der var udslagsgivende skal vi lade være usagt, men det endte med en sikker sejr til fynboerne. Lidt noter fra kampen.

Pluslisten

– OB viste sig som et stærkt dødboldshold

– Okusun giver OB meget i hovedspillet både offensivt og defensivt

– Stærke pasninger i 1. halvleg

– Tverskov og Skjelviks offensive samarbejde

– Clean Sheet for første gang i sæsonen

Minuslisten

– Bringer for få mænd i feltet, når OB kommer til indlæg fra kanterne

– Sabbi bliver ikke iscensat

– Frøkjærfalder ofte ud

– Giver stadig lidt chancer væk grundet sløset forsvarsspil

– Forringet pasningsspil i 2. halvleg

Karakterer*

Oliver Christensen 7

Sikre indgreb på høje indlæg. En fin redning på Gammelby i 1. halvleg og flot fodparade da Janus Drachmann tester ham til sidst i kampen . Stadig fornuftig på de korte afleveringer, mens tilgangen af Okusun synes at hjælpe ham med en destination på de lange afleveringer. Havde dog lidt problemer med et udspark i midten af banen i 1. halvleg,

Marco Lund 4

Lyngby spillede meget på Marco Lund og ville gerne have ham ud og løbe. Ufordret i spillet med fødderne, men kommer tilgengæld fint på tværs på mange af Lyngbys flade indlæg. Det overordnede indtryk er dog at han er for chanvebetonet i sit spil og indimellem med fordel kan være mere afventende end tilfældet var mod Lyngby.

Kasper Larsen 4

Var den af de tre midtstoppere, der var mindst involveret i kampen i dag. Løste sine opgaver fornuftigt og deltog fint i det fremadrettede spil. Stadig med plads til forbedringer.

Jeppe Tverskov 10

Med tre midtstoppere i bagkæden havde han en mere fri rolle end normalt, hvor han kunne forsøge sig med at bryde modstandernes spil. Det lykkedes han med i flere omgange, men satser også for meget i to situationer, der potentielt kan koste. Han bliver sat af jens Martin Gammelby i en en-mod-en situationen, mens han i en anden situation forsøger at drible sig ud af feltet, men taber bolden. Det blandede defensive indtryk opvejes dog at et meget positivt offensivt udtryk. Foruden de to scoringer, lykkedes han nemlig med at sætte Jørgen Skjelvik flot i scene med lange præcise afleveringer. Dagens bedste OB spiller.

Jørgen Skjelvik 7

Slår nogle rigtig gode hjørnespark, der i et tilfælde førte førte til mål. Tager også mange gode offensive løb, og bliver sat rigtig flot i scene af Tverskov i dag. Indlæggene har oftest høj kvalitet, men han lider lidt under at der ikke var så mange at sigte efter i feltet i dag. Blev ikke for alvor testet defensivt.

Jens Jakob Thomasen 7

Perfekt slået hjørnespark til Okusuns 2-0 mål. Fordeler bolden flot, og er en igangsætter på midtbanen med retningsbestemte tæmninger og flere nøgleafleveringer. SOB var overmatchet fysisk, og det var bl.a. på den centrale del af banen, hvor JJ heller ikke kunne sætte sig igennem i størstedelen af nærkampene. Fik aldrig sat de offensive spillere i scene som i de foregående kampe, men det kan også været et resultat af de forkerte løb fra OB’s forreste. Presset var han dog rigtig god til at bevare roen på bolden og har meget få boldtab mod en rigtig svær modstander. Slår flere gode dødbolde.

Troels Kløve 4.

Stor skudmulighed på kantet af feltet i første halvleg, der bliver skudt over af mål. Og generelt bliver det sjældent farligt omkring Kløve offensivt. Defensivt er han stadig for nem at skubbe væk.

Ayo Simon Okusen 7

Ligner en gevinst for OB. En altmuligmand, der både kan bidrage offensivt og defensivt, hvilket gør ham selvskreven til en 8ér positon på OB’s hold. Meget flot løb og hovedstød ved 2-0 målet, mens han også trækker to mand og skaber plads ved 3-0 målet. Defensivt header han også meget væk fra egen forsvarszone. Kan tage to meter lange skridt og erobrer derfor også flere bolde. Går derudover fint med i opspillet.

Mads Frøkjær 2

Laver unødvendige frispark. Bliver ofte screenet, og går derudover ikke all in in i tacklingerne. Virker lidt ufokuseret og lykkedes ikke med meget offensivt heller. Bremser endda OB’s opspil i flere situationer.

Ryan Johnson Laursen 4

Får ikke dækket af fra alle indlæg, og og indledningsvist kom de fleste Lyngby-indlæg fra hans side. Kommer bedre med i kampen og bliver også mere offensiv. Men det meste går gennem midt eller OB’s venstre side offensivt. Der bør være mere i vente fra Ryan Johnson Laursen.

Emmanuel Sabbi 4

Løber meget og er vigtig for OB’s prespil. Gode vendinger. Flot skudforsøg indledningsvist. Får et dumt gult kort for at forstyrre et udkast fra Thomas Mikkelsen. Header væk på defensive dødbolde og hjælper også der. Der sker normalt meget når Sabbi er involveret, men i dag var han mere anonym end normalt og blev skiftet ud efter en times spil.

*Kararakterer bliver givet ud fra 7-trinsskalen, der rummer: – 3 (Den uacceptable præstation), 00 (Den utilstrækkelige præstation), 2 (Den tilstrækkelige præstation), 4 (Den jævne præstation), 7 (Den gode præstation), 10 (Den fortrinlige præstation og 12 (Den fremragende præsation).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *