Spilforslag Lyngby-OB

Over 3,5 mål. Odds 2,88 Unibet (2/5 units).

Det plejer at være målrigt når de to klubber støder ind i hinanden. Således er alle kampe mellem OB og Lyngby gået over 2,5 mål, når det har været med Jakob Michelsen og Christian Nielsen på trænerbænken. Nu er OB i en pointmæssig situation, hvor de helst skal bruge 3 point efter tre nederlag i træk. Omvendt virker Lyngby som et hold der også har rigtig svært ved at spille til 0. Da de gjorde det i sæsonåbneren mod AaB var det primært grundet mirakler i målet af den tidligere OB’er Thomas Mikkelsen. I seneste runde mod Vejle vist han imidlertid at han er menneskelig igen, og at Lyngsby defensiv er til at tale med i denne sæson. Det forstærkes yderliger af at deres defensive styrmand på midtbanen Marcel Rømer er ude med karantæne, mens deres vigtigste forsvarer Frederik Winther også er ude til dagens opgør.

OB kommer med en offensiv indstilling og stiller i en 3-5-2, hvor der de offensive wingbacks Skjelvik og Johnson Laursen der starter inde. Det giver plads bagude, hvor Emil Nielsen bør få chncer mod et langsomt midtforsvar.

OB er uden deres farligst mand i denne sæson, der afsoner karantæne. Men tabet af Issam Jebali kan være en fordel for dette spil, da de andre spillere i angrebet ikke er lige så gode til at holde i bolden, og derefter enten hurtigere vil søge mod modstanderens mål eller tabe bold, hvilket så kan give en omstilling til Lyngby. OB er gået under 3,5 mål i 2 af 5 kampe i denne sæson, hvor kampen mod FCN skulle have resulteret i flere mål, mens kampen mod Vejle blev ødelagt af et rødt kort.

Det lugter af mål, og der er fin betaling på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *