FCM-OB (nedtakt)

Der var et niveau eller to til forskel, da OB gæstede Herning. Hjemmeholdet var fysisk overlegne og endte således med de tre point mod et presset OB-hold. Lidt pointer og karakterer fra 3-1 nederlaget.

Pluslisten

– Oliver Christensen viste rigtig højt niveau

– Sabbi ser ud til at have målnæse

– OB kom frem til chancer mod Superligaens bedste defensiv

Minuslisten

– Gav mange rigtig store chancer væk

– Hvorfor hopper muren ikke ved Sistos scoring?

– OB er et rigtig langt stykke fra FCM

– Giver for mange skudforsøg væk tæt på eget felt

– Manglende evne til at fastholde bolden blandt de forreste

– Fysisk overmatchet

Karakterer*

Oliver Christensen 10

Gribben fra Kerteminde viste for alvor prøver på sit potentiale i dag. Foruden en meget flot straffesparksredning, havde han flere flotte refleksredninger. Derudover var han klar på stregen, når der kom kvalificerede skudforsøg udefra. Er energisk og forsøger altid med hurtige igangsætninger. Dagens bedste OB’er.

Oliver Lund 2

Man kan godt være en habil superligaspiller på trods af at man bliver kørt rundt af Pione Sisto. Sidstnævnte må være et niveau eller to over superligaen. Derfor er der alligvel ikke grund til at Sisto bedre forudsætninger for at præstere end nødvendigt. Den opgave løste Oliver Lund dårligt. Ved straffesparket til FCM, stod han også på hælene og efterfølgende væltede klodset ind i Mabil og begik et dumt straffespark. Får svært ved at holde pladsen på højre back, når Ryan Johnson Laursen er helt fit igen.

Kasper Larsen 4

Kasper Larsen må høre til i kategorien af OB’s bedste hovedspillere. I kampens indledning blev han dog overmatchet af Sory Kaba og Sviatchenko. Han spillede sig op i løbet kampen, og kom i vejen for meget med vigtige clearinger på afgørende tidspunkter.

Jeppe Tverskov 4

Som det ofte sker, så tager Kasper Larsen størstedelen af duellerne. Tverskov har derimod ansvaret for at dirigere med forsvar og midtbane, hvilket var en svær opgave i dag. Var ikke direkte involveret i scoringer som flere gange tidligere i denne sæson.

Jørgen Skjelvik 2

Bidrager med mest offensivt, mens han ofte synes mindre iøjnefaldendedefensivt. Det er primært markeringsarbejde, der sjældent fører bolderobringer eller clearinger med sig. Så rigtig skidt ud ved FCM 2-1 mål, hvor han starter det hele med en fejlaflevering.

Jens Jakob Thomasen 7

OB var overmatchet fysisk, og det var bl.a. på den centrale del af banen, hvor JJ heller ikke kunne sætte sig igennem i størstedelen af nærkampene. Fik aldrig sat de offensive spillere i scene som i de foregående kampe, men det kan også været et resultat af de forkerte løb fra OB’s forreste. Presset var han dog rigtig god til at bevare roen på bolden og har meget få boldtab mod en rigtig svær modstander. Slår flere gode dødbolde.

Troels Kløve 4

Prøver og prøver, men det er sjældent omkring ham at det bliver farligt offensivt. Forsøgte sig med vendinger og fremadrettet spil. Det fremtang også lidt frispark. Omvendt havde han flere farlige boldtab midt på banen, der gav FCM skudmuligheder og chancer mod et OB-hold i ubalance.

Ayo Simon Okusen 7

OB nyeste mand i truppen spillede en klog kamp. Han virkede mest af alt som en, der allerede havde mange OB-kampe under bæltet. Han har mange facetter i sit spil, og gav prøver på flere af dem. Blandt andet ved et hjørnespark, hvor man kunne sigte efter ham. Men det var ikke kun i hovedspillet den 1,97 m høje midtbanespiller bidrog. Således var der også flere vundne nærkampe fra hans side, mens han også glider fint ind i det opbyggende spil. Fin superligadebut mod en svær modstander.

Mads Frøkjær 2

Udover en flot tempereret aflevering, der første til Sabbis føringsmål, så var der ikke meget der lykkeds for OB’s gadedreng. Han var for dårlig til at holde fast i bolden, og bidrog ikke med meget defensivt arbejde. Og på trods af assisten var flot, så var det heller ikke den sværeste assist der er set i superligaens historie. Man kan godt forvente mere af forårets OB-profil, og i særdeleshed når OB møder de bedre hold i rækken.

Emmanuel Sabbi 7

Der sker normalt meget når Sabbi er involveret. I dag skete der dog overaskende lidt ind til hans flotte scoring. Han satte næsten ikke en fod rigtigt, men løbet og afslutningen ved OB’s føringsmål trækker godt op.

Mikkel Hyldegaard 4

Den unge angriber havde lidt overraskende overtaget den midterste angrebsplads i Jebalis karantænefravær. Med OB’s føringsmål kunne det ligne en spændende disposition med den hurtige angriber fremfor en Max Fenger, der måske er en mere statisk angriber-type. Foruden et par gode løb, der fremtang nogle hjørnespark, så blev det ikke til meget tid med bolden for Hyllegaard, der var svær at finde for de andre i opspillet.

*Kararakterer bliver givet ud fra 7-trinsskalen, der rummer: – 3 (Den uacceptable præstation), 00 (Den utilstrækkelige præstation), 2 (Den tilstrækkelige præstation), 4 (Den jævne præstation), 7 (Den gode præstation), 10 (Den fortrinlige præstation og 12 (Den fremragende præsation).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *