Spilforslag OB – Vejle BK

OB – VB over 3,5 mål. Odds 3.10 Unibet. (1/5 units)

OB er kommet mere offensivt ud til den nye sæson qua 4-3-3 opstillingen, samt tilgangen af Emmanuel Sabbi. Det synes jeg ikke helt har ikke afspejlet sig i over OB-målspil på betting-markedet, hvorfor der stadig er god værdi i dette spil. Specielt når modstanderen hedder Vejle Boldklub. Ober gået over linjen i to af sæsonens første tre kampe. Den sidste mod FC- Nordsjælland endte “kun” med to mål, men med en xG på lidt derover (2,38). Vejle er gået over linjen i alle deres tre første kampe, og deres offensiv virker meget komtetepiv på superliganiveau. For begge hold gælder at de faktisk er gået over linjen 4,5 mål i to af deres tre første kampe, så får du ekstra frække kan denne linje også overvejes. Det taler dog mod væddemålet at det er OB der har favoritrollen og skal skabe kampen, hvilket ikke altid er holdes styrke, og ikke helt lykkedes i form af mål mod FC Nodsjælland. Offensiven i OB med Jebali i spidsen har dog virket så formstærk at det er svært at forestille sig at ikke nok skal få åbnet vejle-defensiven og score. Så kan man for væddemålets skyld håbe at det bliver tidligst muligt, så vi ender ud med en målrig affære.

Samlet regnskab for 20/21-sæsonen i 817.dk’s oddsklub (efter 3 spil):

Tilbagebetalingprocent: + 1,62 %

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *