Spilforslag OB – FC Nordsjælland

Jørgen Skjelvik til at lave assist. Odds 6,90 Danske spil. (1/5 units).

Jørgen Skjelvik har spillet 11 superligakampe for OB og leveret 5 assist. Bl.a. i seneste runde mod FCK. Det i sig selv gør oddset bemærkelsesværdigt. Nu møder OB så et offensivt indstillet FC Nordsjælland hold, der sjældent holder målet rent. I deres seneste kamp blev det således til et 3-2 nederalg til Brøndby. Så der bør i sig selv være mulighed for flere OB mål. Et af dem kunne måske komme efter et indlæg fra Jørgen Skjelvik. I FCN’s præmierekamp mod Brøndby gav Nordsjælland meget plads over kanterne. Således fik Brøndby bl.a. tilkæmpet sig 8 hjørnespark. Derudover bliver FCN’s højreside dækket af den meget offensive Diomande på midtbanen, samt den nye mand i startopstillingen i denne sæson, Martin Frese. Sidstnævnte er omskolet fra angrebet, så han skal stadig lære at spille højre back. Med andre ord vil der måske både blive plads, samt klasseforskel, når Skjelvik trækker med frem i OB’s venstre side. Ganske god værdi i spillet.

Samlet regnskab for 20/21-sæsonen i 817.dk’s oddsklub (efter 1 spil):

Tilbagebetalingprocent: 2,7 %

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *