Spilforslag OB-FCK

  1. halvleg over 1,5 mål. Odds 2,70, Unibet. (2/5 units*)

Man skal blot tænke tilbage på sidste års præmierekamp mellem de to samme mandskaber på den samme bane for at få inspiration til dette spil. Den endte 3-2 til FCK efter en pauseføring på 2-1 til OB.

OB vil med tilgangen af Emmanuel Sabbi med stor sandsynlighed stille op i en 4-3-3, der vil fungere mere offensivt end den 3-5-2 man så dem praktisere flere gange i løbet af den seneste sæson. Det vil måske genere flere chancer. OB mistede i løbet af sidste sæson Jacob Barett Laursen, der er blev erstattet af norske Jørgen Skjelvik. Det har gjort OB’s kampe endnu mere underholdende, da Jørgen måske har større offensive kvaliteter end Laursen, men omvendt ikke har udvist stor defensiv disciplin. På angrebspladserne har OB ikke mistet nogle, men fået en tilføjelse af overnævnte Emmanuel Sabbi. FCK har fået en tilføjelse i form af Kamil Wilczek, der om nogen ved hvordan man skal score. I den anden ende har der været græsk tilgang til midterforsvaret, men det ligner at Bjelland og Nelsson kommer til at starte i midtforsvaret. Bjelland er formentlig ikke blevet hurtigere over sommerpausen, og det kan OB’s angribere måske lukrere lidt på. Uanset hvad, så forventer jeg en chancerig første halvleg, hvor begge hold kommer med nye spillere og hjemmeholdet en ny taktik, hvilket gør dem mindre taktisk afklarede. Derfor forventer jeg at målene godt kan komme i første halvleg, inden de respektive trænere får tilpasset taktikken i halvlegen. Synes oddset er sat alt for højt ift. OB’s formationsskifte og de spændende offensive tilgange på begge hold.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *