OB – Vejle BK (nedtakt)

Et tidligt rødt kort til Issam Jebali blev udslagsgivende, da OB hjemme tabte 0-1 til oprykkerne fra Vejle Boldklub.

Pluslisten

– OB kunne stille med samme startopstilling for fjerde kamp i træk

– Spillede lige op med Vejle end mand i undertal

– Emmanuel Sabbi fortsatte det gode spil

– Gav få chancer til Vejle

– Oliver Christensen med pragtredning (refleks) og Schmeichel-udkast

Minuslisten

– Tankeløs hævnagt af Jebali, der udløser rødt kort

– Skaber ingen nævneværdige chancer inden det røde kort (eller efter)

– Kikset at bolden ryger ind ved forstolpen på vejles mål

Karakterer

Kararakterer bliver givet ud fra 7-trinsskalen, der rummer: -03 (Den uacceptable præstation), 00 (Den utilstrækkelige præstation), 2 (Den tilstrækkelige præstation), 4 (Den jævne præstation), 7 (Den gode præstation), 10 (Den fortrinlige præstation og 12 (Den fremragende præsation).

Oliver Christensen 7

Kan ikke gøre så meget ved Vejles mål, da man må forvente at forreste stolpe skulle have været dækket. Han en fantastisk refleksredning og et fremragende udkast over en halv banelængde. Et clean sheet og 7-tallet havde været vekslet med et 10-tal.

Oliver Lund 7

Kæmpede godt i defensiven og lavede ikke nogen nævneværdige fejl.

Kasper Larsen 7

Stod solidt i forsvaret og var medvirkende til at OB ikke gav mange chancer væk i undertal.

Jeppe Tverskov 4

Foreløbig bedste kamp i sæsonen for OB’s anfører, hvilket ikke siger så meget, da han har set usikker ud i de foregående tre kampe. Får givet vejle et hjørnespark, der nemt kunne være undgået. Uheldigvis for Tverskov og OB førte hjørnesparket til Vejles mål.

Jørgen Skjelvik 4

Lidt anonym indsats, da han blev tvunget til at tænke mere defensivt end normalt grundet udvisningen. Viste dog større defensiv disciplin end normalt.

Jens Jakob Thomasen 4

JJ styrede OB’s midtbane godt og var god til at holde på bolden og tage tempoet ud af kampen, så OB havde en chance trods undertaller. Kunne dog godt forsøge lidt mere offensivt.

Troels Kløve 4

Løber og løber for holdet, og får sat sig mere og mere igennem i nærkampene. Vigtig mand i undertal. God fight, men ellers intet iøjnefaldende.

Moses Opondo 4

Hver anden aktion lykkes i gennemsnit. En kæmpe arbejdsindsats trækker dog den samlede karakter op.

Mads Frøkjær 4

Det blev ikke til meget andet end en stor arbejdsindsats fra Frøkjær. Det blev ikke for alvor farligt, når han fik bolden. Manglede Jebali at spille sammen med.

Emmanuel Sabbi 7

Der sker fortsat meget når Sabbi er involveret. Han kæmpede og kæmpede og udgjorde som ene mand næsten OB’s offensiv efter udvisningen af Jebali. Var lige ved at overliste Vejles målmand med et frækt langskud. Flot fight og pågåenhed af OB’s nyerhvervelse.

Issam Jebali 00

Den tunesiske troldmand fejrede en kåring som månedens spiller i superligaen ved at sætte sit hold i en svær situation med det dumme røde kort. det kan ikke andet end at udløse dumpekarakter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *