AGF-OB (nedtakt)

Efter en flot sæsonstart kom OB ned på jorden igen med 4-2 nederlaget ude mod AGF. Hjemmeholdet var mere effektive på deres afslutninger, og endte således med de tre point mod et spilstyrende OB-hold. Lidt pointer og karakterer fra kampen.

Pluslisten

– OB kunne stille med samme startopstilling for tredje kamp i træk

– Skabte mange chancer

– Jebali fortsatte målformen og det gode spil

– Gav få chancer til AGF

– Emmanuel Sabbi tiltrækker mange modspillere, hvilket giver plads til medspillere

Minuslisten

– Stadig uforløst potentiale ift. at spille mere fysisk og lave flere små, men nødvendige frispark

– David Nielsens AGF virker til altid at kunne slå Jakob Michelsens OB

– Giver for mange skudforsøg væk tæt på eget felt

– Er ikke lige så effektive foran mål som AGF

– Manglende variation i angrebspillet

Karakterer

Kararakterer bliver givet ud fra 7-trinsskalen, der rummer: -03 (Den uacceptable præstation), 00 (Den utilstrækkelige præstation), 2 (Den tilstrækkelige præstation), 4 (Den jævne præstation), 7 (Den gode præstation), 10 (Den fortrinlige præstation og 12 (Den fremragende præsation).

Oliver Christensen 2

Kan ikke gør så meget ved de tre første mål, der er flot sparket ind. Må dog tage en stor del af ansvaret for det fjerde mål til AGF, hvor han virker fejlplaceret på Casper Højer Nielsens frsparksmål. Ikke nogen nævneværdige redninger til at løfte helhedindtrykket.

Oliver Lund 4

Ikke nogen overbevisende defensiv præstation mod AGF, men trækker op at han offensivt også markerede sig positivt med en flot assist til Jebalis første mål.

Kasper Larsen 4

AGF forsøgte indledningvist at spille udenom Kasper Larsen ved at lade Patrick Mortensen duellere mod Tverskov i stedet. Godt set. Kasper Larsen var dermed ikke så meget med i spillet som i de foregående kampe, hvilket gør denne vurdering svær.

Jeppe Tverskov 2

OB’s stærkeste mand i de seneste to sæsoner er kommet uheldigt fra start i denne sæson. I denne kamp var han dog ikke direkte involveret i modstandermål, men så generelt ikke god ud. Som dirigent i defensiven trækker det ned at han ikke bidrager til få afstemt med midtbanen hvem der skal presse op ved AGF’s scoringer fra kanten af feltet.

Jørgen Skjelvik 4

Bidrager igen med rigtig meget offensivt, mens han ofte synes fraværende defensivt. Det er problematisk, når OB er gået over til et firemands forsvar, hvor der så er en midterforsvarer mindre til at dække af for ham. Offensivt har han dog en meget stor andel i at OB har skabt så mangle flere chancer i denne sæson og igen i kampen mod AGF.

Jens Jakob Thomasen 4

JJ udfylder en stor rolle, når han ikke har Drachmann ved sin side. Han skal både være spilfordeler, men skal samtidig også bidrage med rigtig meget defensivt. Kan godt spille endnu hårdere og lave flere frispark, selvom han har bygget på den del af sit spil. Eksempelvis ved 3-1 målet til AGF, hvor hans skulderskub på kanten af feltet ikke er nok til at forstyrre dem nok til at kunne fortsætte deres angreb.

Troels Kløve 4

Løber og løber for holdet, men får ikke for alvor sat sig igennem i nærkampene. Samtidig har han sjældent foden med i de angreb, hvor det bliver rigtig farligt. Har en rolle, der ofte er svær at observere udefra, og måske først bliver tydelig, når han ikke er med.

Moses Opondo 4

Hver anden aktion lykkes i gennemsnit. Et energibundt uden lige, der både bidrager offensivt og defensivt mod AGF. Er dog nærmeste mand ved målscoreren ved AGF’s to første mål, hvorfor det kan diskuteres om han defensivt var disciplineret nok til gøre arbejdet færdigt. En kæmpe arbejdsindsats trækker dog den samlede karakter op.

Mads Frøkjær 2

En opadgående kurve for OB’s københavnske gadedreng tog et lille dyk ned af i går. Var den svageste i OB’s offensive trio og de farlige situationer opstod for en gangs skyld ikke omkring ham.

Emmanuel Sabbi 7

Der sker meget når Sabbi er involveret. Hans offensive styrker tiltrak stor opmærksomhed fra AGF, hvilket gav plads til andre. Dette blev måske eksemplificeret ved OB’s første mål, hvor han tiltrak flere AGF-spillere og dermed gav Oliver Lund plads og tid til at slå et flot indlæg til Jebali. God variation i spillet mod AGF og var stærkt medvirkende til en stærk offensiv OB-indsats mod et af de bedste defensive superligahold.

Issam Jebali 10

Den tunesiske troldmand fortsatte de flotte takter fra de to første kampe i sæsonen. Selvtilliden har hele tiden været der, men nu er der også kommet slutprodukt på. Har en opportunisme i sit spil, der klæder en spiller der er i målform. Foruden de to mål var han tæt på at score flere, da han også kommer frem til mange chancer mod AGF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *