OB-FCN (nedtakt)

Det blev til en uafgjort mod FC Nordsjælland efter den flotte 3-2 sejr over FCK i sæsonpræmieren. Lidt pointer fra kampen.

Pluslisten

 • Jebali som opspilsstation
 • OB skaber mange chancer
 • Sabbi åbner målkontoen
 • OB’s hjørnespark bliver ofte farlige
 • OB’s offensive løb uden bold
 • Skjelviks løb og indlæg
 • Stor løbevillighed både offensivt og defensivt

Minuslisten

 • Risikobetonet forsvarsspil af Tverskov ved FCN-mål
 • Flere farlige boldtab midt på banen
 • Oliver Lund var overmatchet af Diomande
 • OB kommer til at stå for dybt i perioder af første halvleg
 • Manglende effektivitet på chancer

Karakterer

Oliver Christensen – 4

Stort drop i 1. halvleg, der potentielt kunne have kostet et mål, da han relativt upresset missede et indgreb i luften. Stadig udfordret på de lange udspark. Kunne ikke gøre meget ved FCN’s mål og blev ellers ikke sat på de store prøver.

Jørgen Skjelvik – 7

Tager flere fremragende offensive løb og supplerer dem ofte med gode indlæg. Et fladt indlæg til Jebali i anden halvleg burde have kastet et OB-mål af sig. Blev ikke for alvor testet defensivt i dag.

Kasper Larsen – 7

God back-up, når andre OB spillere blev sat af en mand. Sikker sidste skanse, både i hovedspillet og med fødderne.

Jeppe Tverskov – 4

OB’s anfører så uheldig ud ved FCN første scoring, da han satsede for meget på at fange afleveringen fra Rygaard frem for for at følge med Atanga. Har præsteret dårlige end Kasper Larsen i de to seneste kampe.

Oliver Lund – 2

De fleste FCN angreb gik igennem OB’s højre side, hvilket måske var et udtryk for at FCN havde udset sig det som OB’s svage punkt. Lund var overmatchet i duellerne mod Diomande, hvor han flere gange måtte tage ulovlige midler i brug for at det ikke skulle blive rigtig farligt. Det udløste et tidligt gult kort og kostede en udskiftning i pausen. En dårlig dag på kontoret for OB’s store fighter.

Troels Kløve – 7

OB’s mest løbestærke spiller var igen vigtig for at få de mere sexede OB-spillere til at shine. Specielt på FCN’s omstillinger, hvor han var dygtig til at læse og bryde flere af dem. Går omvendt også meget fint med i opspillet og tilbyder sig konstant.

Jens Jakob Thomasen – 7

JJ har et stort ansvar for OB’s opspil og skal indimellem slå flere risikofyldte afleveringer. I første halvleg var det ved at gå galt, da han afleverede lige hen i føderne på en FCN’er på egen bane halvdel. I anden halveg kompenserede han på fejlen ved et flot slået hjørnespark, der førte til OB’s første mål. Flere gode afleveringer i løbet af kampen, specielt på hjørne.

Moses Opondo – 7

Opondo er en meget dynamisk spiller, der er begyndt at vise prøver på de mange facetter han har i sit spil. Han fungerer rigtig godt i samspillet med de andre boldsikre OB-spillere. Spillede med stort overskud, og var god til at vurdere hvornår der skulle sættes fart på spillet og hvornår han skulle tage den med ro. halvleg.

Emmanuel Sabbi – 10

Flot kamp af Sabbi. Han er en evig kilde til uro for FCN. Specielt hans springstyrke kom til sin ret i dag, hvilkede et flot hovedstødsmål var det endelige bevis på. Kom derudover frem til to store chancer, hvor han nok burde have udplaceret Peter Vindahl på den første store friløber. Pe på den ene, og have gjort chancen endnu større.

Mads Frøkjær – 4

For en gangs skyld var Frøkjær ikke blandt de mest iøjefaldende offensive spillere for OB. Hans løb uden bold var ikke nær så pågående og gode som mod FCK, mens han havde flere afleveringer, der satte sine medspillere under pres. Stadig initiativrig med bold, men uden at noget af det han foretog sig i dag blev rigtig farligt.

Jebali – 7

Et annuleret mål og et flot frispark på trekantsammenføjningen. Det var lige ved og næsten for Jebali mod FCN. Overordnet var det stadig det positive indtryk fra forrige runde der også gjorde sig gældende i dag. Jebali havde meget stor andel i de mange chancer skabt mod FCN med både aggressivt presspil, kloge løb og gode afleveringer. Er desuden rigtig god til at holde i bolden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *