Om 817.dk

817.dk er en nyheds-, statistik- og debatside om Odense Boldklub (OB), som blev stiftet i 2020. Målet er biddrage med portrætter, skæve statistikker, OB relaterede spilforslag og subjektive spillerbedømmelser. Jeg har ingen ambition om at være først eller størst, men ønsker at bringe de skæve nyheder, portrætter, statistikker og optakter, der ikke bliver dækket af andre OB relaterede medier. Navnet er 817.dk og er en reference til den levende legende Lars Høgh, der opnåede 817 kampe for en og samme klub – OB.

Medier kan citere fra 817.dk, så længe god citatskik følges og at der linkes, hvor citatet er taget fra.

Mit navn er Asser Vittrup Nielsen og jeg er paneldeltager i podcasten Stemmer fra Ådalen, samt fast OB-skribent i Politikens artikelserie “Super Fan”. Ved siden af min ulykkelige forelskelse i OB arbejder jeg som forsker og løber en hulens masse km (oftest i affekt over endnu et skuffende OB-resultat). Jeg er eksil fynbo i København og kan kontaktes på nielsenasserjon@gmail.com og tlf.: 40 38 87 50.

Lars Høgh og Asser Vittrup Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *