Pokalheltene fra 2002 – her er de i dag (Dennis Siim)

Dennis Siim var iskold og havde styr på nerverne, da han med et drømmehug blev matchvinder i pokalfinalen mod FCK i nationalarenaen. Samme kølighed har selvsamme spiller anvendt efter fodboldkarrieren. Her har backen med den fremragende sparketeknik nemlig kastset sig over poker. Ved flere lejligheder har Dennis Siim præstationer ved den grønne filtdug vagt opsigt blandt medierne, når han har spillet sig op i præmiepengene.

Om præmiepengene, der indimellem har været på den gode side af 50.000 d.kr., har gjort Poker til en levevej for den pensionerede fodboldspiller vides ikke. Dog afslører ex-spillerens LinkedIn ikke andet end en status som ledig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *