Spilforslag OB-SønderjyskE

OB-SønderjyskE X. Odds 3,55 Unibet (2/5 units).

Med tanke på at de to hold har spillet uafgjort i halvdelen af deres seneste ti kampe synes 3,55 at være et flot odds. SønderjyskE topper tabellen og virker i bedre form end OB. Det er dog et noget decimeret udehold der kommer til Odense efter at deres store profil Haji Wright blev skadet i pokalkampen mod Skive og ikke er blevet klar til opgøret. Omvendt virker hjemmeholdet også til at have svært ved at skabe chancer og lave mål, hvilket kom til udtryk i deres seneste superligakamp mod Brøndby. Det ligner med andre ord et opgør der godt kunne ende 0-0 eller 1-1. Uanset om resultatet er 0-0 eller 1-1 mod slutningen af kampen, så er det svært at forestille sig et af de to mandskaber satse en masse ved en uafgjort stilling. Der er sæsonen for ung og et point noget begge hold vil kunne forsvare i deres nuværende postioner.

Spilforslag OB – FC Nordsjælland

Jørgen Skjelvik til at lave assist. Odds 6,90 Danske spil. (1/5 units).

Jørgen Skjelvik har spillet 11 superligakampe for OB og leveret 5 assist. Bl.a. i seneste runde mod FCK. Det i sig selv gør oddset bemærkelsesværdigt. Nu møder OB så et offensivt indstillet FC Nordsjælland hold, der sjældent holder målet rent. I deres seneste kamp blev det således til et 3-2 nederalg til Brøndby. Så der bør i sig selv være mulighed for flere OB mål. Et af dem kunne måske komme efter et indlæg fra Jørgen Skjelvik. I FCN’s præmierekamp mod Brøndby gav Nordsjælland meget plads over kanterne. Således fik Brøndby bl.a. tilkæmpet sig 8 hjørnespark. Derudover bliver FCN’s højreside dækket af den meget offensive Diomande på midtbanen, samt den nye mand i startopstillingen i denne sæson, Martin Frese. Sidstnævnte er omskolet fra angrebet, så han skal stadig lære at spille højre back. Med andre ord vil der måske både blive plads, samt klasseforskel, når Skjelvik trækker med frem i OB’s venstre side. Ganske god værdi i spillet.

Samlet regnskab for 20/21-sæsonen i 817.dk’s oddsklub (efter 1 spil):

Tilbagebetalingprocent: 2,7 %

Spilforslag OB-FCK

  1. halvleg over 1,5 mål. Odds 2,70, Unibet. (2/5 units*)

Man skal blot tænke tilbage på sidste års præmierekamp mellem de to samme mandskaber på den samme bane for at få inspiration til dette spil. Den endte 3-2 til FCK efter en pauseføring på 2-1 til OB.

OB vil med tilgangen af Emmanuel Sabbi med stor sandsynlighed stille op i en 4-3-3, der vil fungere mere offensivt end den 3-5-2 man så dem praktisere flere gange i løbet af den seneste sæson. Det vil måske genere flere chancer. OB mistede i løbet af sidste sæson Jacob Barett Laursen, der er blev erstattet af norske Jørgen Skjelvik. Det har gjort OB’s kampe endnu mere underholdende, da Jørgen måske har større offensive kvaliteter end Laursen, men omvendt ikke har udvist stor defensiv disciplin. På angrebspladserne har OB ikke mistet nogle, men fået en tilføjelse af overnævnte Emmanuel Sabbi. FCK har fået en tilføjelse i form af Kamil Wilczek, der om nogen ved hvordan man skal score. I den anden ende har der været græsk tilgang til midterforsvaret, men det ligner at Bjelland og Nelsson kommer til at starte i midtforsvaret. Bjelland er formentlig ikke blevet hurtigere over sommerpausen, og det kan OB’s angribere måske lukrere lidt på. Uanset hvad, så forventer jeg en chancerig første halvleg, hvor begge hold kommer med nye spillere og hjemmeholdet en ny taktik, hvilket gør dem mindre taktisk afklarede. Derfor forventer jeg at målene godt kan komme i første halvleg, inden de respektive trænere får tilpasset taktikken i halvlegen. Synes oddset er sat alt for højt ift. OB’s formationsskifte og de spændende offensive tilgange på begge hold.